Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 6 Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 6

Zoran Jankovič je zdrav / 4. avgusta bo proslava in pred parlamentom bo kip Janezu Stanovniku

Zadnje čase so različne osebe omenjale, da je Zoran Jankovič bolan in zato ne komentira dogajanja okoli protestov, vlade. Verjetno so bile to zgolj projekcije in želje posameznikov, ki jim gre Zoran Jankovič s svojo držo na živce. No, včeraj je imel tiskovno konferenco, kjer je podal odgovore na marsikatero vprašanje .. Med drugim je okrcal precednika, povedal je, da Ljubljana pripravlja proslavo 4. avgusta, da ga ne motijo protestniki, okrcal je tiste, ki so izžvižgali gardo …

Zoran Jankovič je včeraj na tiskovni konferenci dokazal, da ni bolan kot si je marsikdo želel. Sicer se mi zdijo te insinuacije čudne, kajti župana je bilo mogoče videti v Ljubljani na različnih dogodkih, ki so se dogajali v zadnjem mesecu. Ampak za zlobne jezike je bilo to, da ne komentira dogajanja okoli protestov in vlade dovolj, da so ga označili, da je bolan.

Napovedal je tudi proslavo – 4. avgusta, ki bo na na Kongresnem trgu in ne bo ograjena. Več o tem kaj je še povedal pa v spodnjem posnetku.

p.s.: prav lepo je po dolgem času slišati nekoga, ki ne straši in ne zavaja. Ki ne grozi in ki ne žuga. Ki razume in poziva k razumnosti – tudi rumeni jopiči imajo pravico do protestov, le naj si izberejo kakšen drug dan v najlepšem mestu na svetu. Seveda se je na to odzvala tudi #nova24 in desni troli na družbenih omrežjih …

Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 6

  1. G. Jankovica pac desnica ne mara, ker jim vsakodnevno dokazuje da stoji za svojimi besedami in dejanji. Medtem ko bi desnica na vse nacine rada povzrocila kaos v drzavi, se g. Jankovic trudi delati za skupno dobro.

  2. To o bolezni sem slišal tudi jaz, in ne ni prišel od nekoga, ki bi imel karkoli z SDS. No saj ni pomembno, naj bo še taka braba, človeku se res ne privošči bolezni. Za janšo se je tudi govorilo da je shizofrenik, pa to bi človek še prenesl, ampak da so se pa spravili na njegovo družino pa.

    1. Nisem nikakrsni ljubitelj g. Janse, saj mi je njegova politika naravnost odvratna. Nikakor pa to ne pomeni, da se bom spustil tako nizkotno, da bom verbalno napadal njegovo druzino. To je metodologija desnicarjev.

  3. No za spravljanje na družino ni opravičila. Sam sicer osebno verjamem ,vsaj glede na simptome shizofrenije da je čisto mogoče.

Komentarji so zaprti.