Protesti Ljubljana 15 maj 20 Protesti Ljubljana 15 maj 20

Vlada je postala prozorna / za 2. val Covid-19 smo krivi protestniki na kolesih

Kako skriješ svojo nesposobnost? Tako, da najdeš nedolžnega krivca in ga začneš obtoževati. Če to počneš dovolj dolgo, predvsem pa, če ti pri tem spremlja čreda trolov in lastnih medijev, potem vseeno upaš, da nisi dovolj prozoren, da ne bi bilo vsakomur v Sloveniji jasno, da podtikaš in zavajaš. In točno to se je začelo dogajati v teh dneh, ko se je povečalo število okuženih s Covid-19 v Sloveniji. Za vladno ekipo smo za 2. val Covid-19 krivi protestniki na kolesih.

Vlada je prozorna. Svoj neuspeh in napačno ravnanje poskuša preslikati na tiste, ki se udeležujejo protestov. Če bodo to strumno in skupaj ponavljali dovolj pogosto, jim bo 220.000 njihovih volivcev verjelo v to. Vsi ostali pač ne, saj so podatki, ki niso “fejkani” kot je vse ostalo v tej vladi pokazatelj težav s katerimi se ta vlada ni znala soočiti.

Seveda je prvi, ki širi #fakenews sam premier Janez Janša. Začne se takole …

Potem pridejo na vrsto zveste oprode, ki še malce bolj direktno obtožujejo … Sicer je bolj slab v poznavanju tviterja, ampak nič hudega …

Potem pa sledijo še vazali, ki skočijo na ponujeno priložnost, da dokažejo, da smo za vse krivi protestniki …

In potem pridejo troli s Trstenjakove – profili, ki jih odpirajo kot po spisku v juniju in juliju in ki podpirajo režim te vlade, predvsem pa dokazujejo kakšni so volivci desnice .. Kljub temu, da jih je veliko, pozabljajo na to, da jih nihče ne sledi in da so povsem nepomembni. Ampak ko opravljajo svojo dolžnost do svoje SdS stranke, so polni zanosa in veselja. No, škoda, ker se nihče od njih ne upa podpisati z imenom in priimkom.

Mogoče pa Jelko Kacin laže ..

Ali pa stroka laže …

Sicer pa je bilo tole povsem pričakovano. Seveda bo Janez krivil za stanje, ki mu ni kos in mu ni bil kos niti v prvem valu – vse druge. Saj tega smo že navajeni. Njegovih 220.000 volivcev mu bo verjelo, ostali pa si bomo mislili svoje.

Ampak Janez ima sedaj že rešitev za ustavitev 2. vala Covid-19 v Sloveniji. On bi to počel z aplikacijo s katero bi sledil vse ljudi ..

To, da je bilo preko 10.000 ljudi, ki so prišli preko meja z državami na rdečem seznamu in niso dobili odredb za karanteno je povsem nepomemben podatek za Janeza … Že včeraj so jih spisali krepko čez 500. Da o vsem tranzitnem prometu, ki mirno poteka čez Slovenijo sploh ne izgubljam besed.

Ampak za 2. val smo krivi protestniki na kolesih. Ker Janez nujno potrebuje notranjega sovražnika proti kateremu se mora boriti. Podobnost z Jugoslavijo ni naključna, kajne?

p.s.: in ljudje v DSOjih bodo zopet umirali in Počivalšek bo sklepal posle s podjetji blizu Tonina in SdSa … To je Slovenija leta 2020 …

Protesti Ljubljana 15 maj 20
Protesti Ljubljana 15 maj 20