Pred osmimi dnevi je Aleš Hojs odstopil. Odstop je sprejel tudi predsednik vlade. No, včeraj smo izvedeli, da Aleš Hojs v bistvu ni odstopil, ker ni nihče poslal odstopne izjave v roku sedmih dni v državni zbor. Seveda gre za kršenje poslovnika DZ, ampak v naši plitvi državi je to nekaj povsem normalnega. Vas zanima kaj se je dogajalo na Vladi ob odstopu Aleša Hojsa?

To, da v Sloveniji ni globoke države je verjetno jasno že vsem. Imamo pa plitvo državo, kjer so laži, ponarejanje, podtikanje, zavajanje in grožnje na dnevnem redu. Imamo državo nad katero se navdušuje 220.000 volivcev desnice, ostali pa smo zgolj talci teh ljudi.

Tole z odstopom Aleša Hojsa je tipičen primer kako potekajo stvari v Sloveniji v zadnjih štirih mesecih – ko obstajajo dokazi, ko obstajajo papirji, pa vendar se nič ne zgodi. In taisti ljudje omenjajo globoko državo? Plitvi ljudje na oblasti, plitva država v kateri živimo.

Sedaj določeni politiki z desnega kroga trdijo sicer obratno – še Jelko Kacin je včeraj na tiskovni konferenci povedal, da je predsednik vlade sprejel odstop …

In sedaj končno k najboljšemu delu – tole bo verjetno danes najboljša stvar, ki ste jo pogledali na internetu. In vesel bom, če jo boste delili naprej. Naj bo jasno kako potekajo te stvari na vladi in kdo vodi plitvo državo!

Poglejte do konca … Presenečenje :)

Helena Blagne zgoraj brez Helene Blagne ni pokazala golih prsi le brez licil je na fotografijah