sds anketa sds anketa

Ste prejeli anketni vprašalnik stranke SdS? Rešite ga in jim ga pošljite

Stranka SdS ima očitno ogromno denarja. Včeraj je na naše naslove prišel anketni vprašalnik stranke SdS, kljub temu, da nismo člani stranke. Anketni vprašalnik, kjer lahko “zadanete” električni skiro je dvignil precej prahu, pa vendar je zadeva precej preprosta – rešite ga in jim ga pošljite. Zakaj?

Preko 800.000 gospodinjstev je v Sloveniji. Cena pošiljanja takšnega vprašalnika je okoli 0,65 evra + tiskanje takšne tiskovine (ki je sicer manjši strošek) + povratna pošta tudi stane.

Strošek ni zanemarljiv, ampak očitno ima SdS polne kašče denarja. Pred časom so že imeli akcijo z billboardi, kjer so se zahvaljevali Covidu, ruskim gasilcem, kasneje akcijo, kjer so delili narod … Dobro jim gre, kajne? Še posebej v teh časih.

Glede na to, da vam ni potrebno kupovati znamke, bi bilo super, če bi vsi Slovenci, ki so prejeli nenaročeno pošto rešili vprašalnik stranke SdS in jim ga poslali nazaj.

S tem bi SdSu naredili veliko dela, poleg tega pa bi jim povedali kaj si mislimo o njih. Preprost način kako jim zastonj podaš mnenje o njih samih. Sicer se mi smilijo troli iz kleti, ki bodo prebirali te anketne vprašalnike, ampak saj so se sami odločili za to svoje poslanstvo.

Poleg tega pa bi stranka SdS dobila odgovore, ki ne bi bili v skladu z njihovimi pričakovanji in bi bili rezultati ankete povsem neuporabni – razen, če jih ne bodo sortirali ali pa če imajo že vnaprej znane rezultate, ki so jim všeč in ki jih bodo predstavili javnosti.

Jaz jo bom izpolnil po svoje in jim jo poslal. Saj si želijo mnenja državljanov, kajne?

Prav zanimivo je tudi videti kako so se odločili, da bodo zbirali donacije – tako, da dodaš svojo davčno številko ob nakazilu denarja, da točno vedo kdo si in da si jim zvest. In 220.000 volivcev, kolikor je njihova baza bo sedaj v strahu, kaj se bo zgodilo, če ne bodo nakazali denarja. Pretkano!

sds anketa

    1. in to največ državljanov, ki podpira SDS. Nobena druga stranka nima tolikšne podpore, kot SDS. Zakaj le?

  1. Škoda cajta. Itak bodo napisali samo hvalo in kar nekaj jih bo mislilo, da je to res

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja