Poslanec NSi Jožef Horvat je zavajal, ko je trdil, da je policija 24. decembra lani nezakonito vpogledovala v njegove osebne podatke, kar naj bi dokazovali izpiski, ki jih je prejel od ministrstva za notranje zadeve (MNZ). Ni šlo zanj, ampak je šlo za enega izmed ostalih 178 Jožefov Horvatov v Sloveniji. Ni šlo za sistemsko kršitev pri vpogledovanju policije v osebne podatke politikov!

Danes je informacijska pooblaščenka objavila, da ne obstaja sistemska kršitev pri vpogledovanju policije v osebne podatke politikov. Tudi dotičnega Jožefa Horvata, poslanca NSi, niso preverjali policisti 24. decembra. Ampak koaliciji je to prišlo še kako prav, da so pred dnevi na seji zopet poskusili kriviti za vse vlado Marjana Šarca in da so lahko s prstom pokazali na nekoga drugega … Kot smo že navajeni.

Informacijska pooblaščenka je zaradi velikega zanimanja javnosti in preplaha, da policija morebiti sistematično nezakonito obdeluje osebne podatke politikov, navedeno preverila in pojasnila prednostno.

Jozef Horvat NSi

Jozef Horvat NSi

2 Responses to Poslanec NSi Jožef Horvat je zavajal / policisti so preverjali nekoga drugega z istim imenom in priimkom

  1. YNWA pravi:

    Kristjan” Joužek se je pač še enkrat več zlagal. Že videno. Pokvarjen in maščevalen človek.

  2. Za krinko pobožnega kristjana se skriva zahrbtni lopov.Cerkev bi ga morala izključiti kot vernika.saj je.svoje versko prepričanje zlorabil v politične namene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.