ruska zastava ruska zastava

Shutterstock Vlada RS ne loči med zastavo Slovenije in Rusije

Vlada RS ima na tviterju uradni račun, kjer tvitajo v angleščini. Včeraj so objavili tvit, kjer pa so namesto zastave Slovenije objavili zastavo Rusije. Tudi na spletni strani gov.si so storili enako. Kljub zgražanju, predvsem pa opozorilom na to, je minilo skoraj 18 ur, da je nekdo odstranil tvit in pri novici na spletni strani zamenjal zastavo – uporabili so Shutterstock fotografijo in dokazali, da nimajo niti osnovnega pojma o tem kako mora biti pozicioniran grb na zastavi Slovenije.

To, da imamo Shutterstock vlada, ki prireja Shutterstock proslave, je že vsem jasno. Očitno so odkrili, da obstaja neskončno Shutterstock fotografij in jih sedaj vsakodnevno uporabljajo. Bolj žalostno pri tem je, da ne vedo kakšna je zastava Slovenije in kakšna zastava Rusije in da niso sposobni zamenjati oz. izbrisati tvita skoraj 18 ur.

Še bolj žalostno je, da se jim ne sanja kakšna je zastava Slovenije in kako mora biti pozicioniran grb na zastavi. Pa vendar, ali nas lahko sploh še kaj preseneti pri njih?

ruska zastava
ruska zastava

Ker je originalni tvit izbrisan, so spodaj tviti na to temo … Tale prvi je najboljša rešitev za takšne primere .. Pač si državljani nalepimo nalepko na ekran in vse je v redu …

Slovenska zastava Shutterstock
Slovenska zastava Shutterstock