shoppster united group shoppster united group

Shoppster / United Group predstavlja največjo integrirano spletno in televizijsko trgovino

Skupina United Group predstavlja Shoppster – največjo integrirano spletno in televizijsko trgovino. Skupina United Group, vodilni telekomunikacijski in medijski operater v Jugovzhodni Evropi, se z regionalno platformo za spletno nakupovanje širi na povsem novo področje poslovanja. V prvi fazi, s katero pričenjajo 23. julija, bo spletna trgovina Shoppster na voljo uporabnikom v Srbiji, od jeseni pa bo dostopna tudi v Sloveniji. Takrat bodo na obeh tržiščih predstavili še en prodajni kanal, in sicer lastni televizijski program Shoppster TV.

Shoppster bo kupcem že od samega začetka ponujal več kot 20 kategorij izdelkov, med katerimi bodo elektronika, izdelki za dom in vrt, orodje, moda, otroška oprema in številni drugi, svoj prodajni asortima pa bo v prihodnje intenzivno širil. S tem bo spletna trgovina zadovoljila potrebe še tako zahtevnih kupcev ter se s svojimi visokimi standardi nakupovanja primerjala tudi z najbolj znanimi svetovnimi spletnimi platformami, kot so Amazon, Wish ali poljski Allegro.

Jeseni bo poleg spletne trgovine Shoppster zaživel tudi lastni televizijski program s predstavitvami in prodajo izdelkov, ki bo omogočil nakupovanje iz udobja domačega naslanjača. V vlogi televizijskih voditeljev bodo znane osebnosti, ki bodo gledalce vodile po ponudbah in izdelkih številnih blagovnih znamk oziroma podjetij, ki sodelujejo s Shoppsterjem. Skupaj z njimi bo Shoppster predstavljal tudi izdelke lastne blagovne znamke ter izbrane linije izdelkov znanih osebnosti.

Pri postavljanju spletne platforme, ki je trajala skupno dve leti, je sodelovala skupina priznanih regijskih in svetovnih prodajnih, tehnoloških in medijskih strokovnjakov. Slednji bodo še naprej skrbeli za nenehni razvoj in izboljšave, s čimer bodo kupcem Shoppsterja zagotovili preprosto, zanesljivo in varno spletno nakupovalno izkušnjo.

Poleg prepoznavnih blagovnih znamk se bo Shoppster v veliki meri osredotočal tudi na manjše podjetnike in proizvajalce. Z novo integrirano platformo jim bo omogočal razširitev prodaje ter s tem pomembno podpiral lokalno gospodarstvo, hkrati pa predstavljal zanesljivega partnerja za mala in srednja podjetja.

Skupina United Group je vse od svojega nastanka znana po visoki kakovosti svojih storitev in dobrem razumevanju svojih strank. Po pridobitvah telekomunikacijskih in medijskih podjetij v Jugovzhodni Evropi se United Group sedaj podaja na povsem novo področje poslovanja. Z letošnjim nakupom uspešnih spletnih trgovin Ideo.si v Sloveniji in Tako Lako v Srbiji je skupina še dodatno okrepila Shoppster in tako poskrbela za uporabnike. Zagon integrirane spletne in televizijske platforme se bo sedaj začel v Srbiji, nadaljeval v Sloveniji, nato pa se razširil še na celotno regijo.

shoppster united group
shoppster united group