Aleksandra Pivec Vinakras Aleksandra Pivec Vinakras

Ministrica Pivčeva v službenem času odpira prenovljena dvorišča / javnost nima nobene pravice mene spraševat

Imate doma prenovljeno dvorišče? Bi radi, da vam ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec odpre prenovljeno dvorišče in zraven še z družino posname “promocijski video”? V Sloveniji leta 2020 je tudi to očitno mogoče. Če je odprla prenovljeno dvorišče Vinakras, bo verjetno prišla tudi na dom vsakogar, ki jo bo povabil. Da njene arogance, da javnost nima nobene pravice spraševati kaj ona počne, niti ne omenjam.

Aleksandra Pivec ni ministrica od včeraj. Ampak očitno se ne zaveda svoje vloge (pravi in dolžnosti), ki jih ima kot ministrica aktualne vlade. Ne zaveda se, da privatno in službeno v njenem primeru ne more iti skupaj. Pa vendar počne točno to.

Dnevnik je včeraj objavil informacijo, da je Aleksandra Pivec preživela dva dneva na Krasu, kjer je bila gostja Vinakras in za njih posnela “promocijski video”. Ker so se pojavila ugibanja ali je plačala ta obisk ali pa je bil to “lobistični” stik, so jo včeraj novinarji vprašali o tem njenem obisku. Odgovor bo presenetil marsikogar – ona namreč trdi, da javnost nima nobene pravice njo spraševati o tem … Ja, takšna je aroganca ministrov te koalicije in spodaj se vidi njen živčen odziv.

Očitno se ne zaveda v kakšne čevlje je stopila in kaj pomeni to, da si minister. Očitno si je predstavljala stvari po svoje …

V nadaljevanju je za 24ur priznala, da je bila tam delno privatno, delno službeno in se je udeležila več sestankov in zvečer odprla prenovljeno dvorišče kleti Vinakras. Ja, to je to 24/7 delo ministrice. Odpiranje prenovljenih dvorišč.

In še njen promocijski video. Dobra služba, kajne?

Aleksandra Pivec Vinakras
Aleksandra Pivec Vinakras

Komentarji so zaprti.