Nov dan in nova razlaga Aleksandre Pivec glede plačevanja računov za bivanje v Izoli. Priznam, težko je slediti vsem tem razlaga, ki jih v javnost plasira Aleksandra Pivec in vse bolj se mi zdi, da je ona popolnoma zgrešila poklic. Ona bi morala biti influensarka, ali pa pisateljica znanstveno fantastičnih romanov.

Kaj je torej Aleksandra Pivec izjavila sedaj? Portal Necenzurirano je tvitnil: Zadnji scenarij pravi takole: druga soba je bila rezervirana za varnostnika, ki sta si jo pomotoma prej uredila prek bookinga. Imeni sinov pa sta na računu, ker sta se pomotoma prijavila v hotelu in odšla, brez da bi se odjavila.

Ne, ne gre za šalo. Niti ne za poskus diskreditacije Aleksandre Pivec – v bistvu njo ni potrebno niti diskreditirati, ker se diskreditira sama z vsako svojo novo izjavo.

Varnosniki so si pomotoma uredili sobo. Sinova sta se pomotoma prijavila v hotelu in sta odšla brez odjave.

Očitno gre pri Aleksandri Pivec za taktiko – toliko časa spinati zgodbo, da na koncu že vsi obupajo, ker se vsem zdi, da se jim je že odpeljalo. Ali pa tudi ne in gre za preprost poskus reševanje svoje riti in se pri tem poslužuje vseh mogočih manevrov, ki njenim “spin doktorjem” pridejo na pamet.

Ni hudič, da se ji enkrat ne bo nasmehnila sreča in bo posledično oprana vse krivde in vseh očitkov. No, mogoče prej pade komet na zemljo in nas odreši.

Aleksandra Pivec influensarka
Aleksandra Pivec influensarka