Monika Gregorčič je poslanka stranke SMC. Tiste stranke, ki se je odločila za kolaboracijo s SdSom in ki ji javnomnenjske raziskave kažejo, da bodo njihovi poslanci po volitvah zgolj od daleč še videli parlament. Njen včerajšnji tvit je poskrbel za zanimive odzive, predvsem pa kup smeha.

Monika je namreč tvitnila: Danes na blagajni supermarketa v ljubljanskem naselju: misleč, da sem z masko popolnoma “zakrinkana”, mi prodajalec, ki nikoli prej ni nakazal, da me pozna, reče: “Ste končno na dopustu? Zasluženo, kmalu bo spet pestro. Ne se pustit, dobro delate, le tako naprej!” #iskrenomnenje

Ne bom nesramen in si zastavljal vprašanj zakaj bi jo prodajalec prepoznal, še posebej pod masko. Ampak naj ima veselje, da jo je vsaj nekdo prepoznal, predvsem pa, da ji je nekdo povedal, da dobro dela.

Seveda je svoje navdušenje delila na tviterju in odzivi so bili odlični …

Monika Gregorcic SMC twitter

Monika Gregorcic SMC twitter

5 Responses to Moniko Gregorčič je kljub maski prepoznal prodajalec v supermarketu / tviteraši smo nadnavdušeni

 1. Anonimno pravi:

  Sama sebe tolaži.

 2. Srečko pravi:

  Kako bi jo šele pozdravljali širše množice če nebi imela Počivalškove maske.Prej sem misli da je ta Monika čistika v parlamentu.

 3. YNWA pravi:

  Uboga mentalna sirota …

 4. Kiki pravi:

  Je pričakovati kaj boljšega od osebe, ki v svojem življenjepisu ločeno zapisuje magistrski študij in magistrsko nalogo in ima cela 4 leta delovnih izkušenj v svetu srednje šole

  https://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/ODrzavnemZboru/KdoJeKdo/PoslankeInPoslanci/poslanec?idOseba=P314

 5. Tomaz Z. pravi:

  Taka debela laz da niti smesno vec ni. A ona misli da ji kdorkoli razen JJ vernikov verjame ?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.