Komarji moski psi podrazitve visoke cene manj turistov domaci mediji v teh dneh o Hrvaski Komarji moski psi podrazitve visoke cene manj turistov domaci mediji v teh dneh o Hrvaski

Jelko Kacin / karantena za vrnitev iz Hrvaške ta konec tedna

Karantena za vrnitev iz Hrvaške ta konec tedna. Danes je Jelko Kacin na tiskovni konferenci povedal kaj nas čaka ob vračanju iz Hrvaške. Karantena! Uvedba karantene je bila že dlje časa pričakovana, vendar je očitno niso prej upali uvesti. Sedaj pa je padla odločitev in Slovenci, ki se bodo vračali iz Hrvaške bodo pristali za 14-dni v domači karanteni. Ali bo to v noči iz sobote na nedeljo, ali iz nedelje na ponedeljek, še ni znano.

Če se boste ta vikend vračali iz morja, vas čaka obvezna 14-dnevna karantena doma. Ali kot sem tvitnil včeraj: Slovencem bliža se karantena, ko na Krku Kacin svoj bazen na “zimu sprema”.

Sicer bi Aleš Hojs imel za tiste, ki imajo nepremičnine in plovila na Hrvaškem vse to urejeno drugače – ker tisti smo očitno naravno imuni in odporni na Covid-19. Ampak upam, da ne bo prišlo do tega deljenja, ki smo ga bili deležni že ob 1. valu. Takrat so lastniki nepremičnin lahko šli preko meje v svoje nepremičnine in vozila.

Komarji moski psi podrazitve visoke cene manj turistov domaci mediji v teh dneh o Hrvaski