Zrce Pag Zrce Pag

Jelko Kacin / Zrće so znane po uživanju psihoaktivnih snovi, to pa močno povečuje možnost širjenja okužb

Včeraj je Jelko Kacin na tiskovni konferenci povedal, da bo Slovenija Hrvaško uvrstila na rdeči seznam v nedeljo ali ponedeljek in da bo uvedena obvezna karantena ob prihodu iz Hrvaške. Poleg tega pa si je vzel tudi čas za pametovanje in dodal še par  stavkov o dogajanju na Zrćah.

Tega do sedaj še nisem povedal, a Zrće so znane po uživanju psihoaktivnih snovi, to pa močno povečuje možnost širjenja okužb, zato bi se morali starši vprašati, kam odhajajo mladi.

Ja, to je izjava Jelka Kacina o dogajanju na Zrćah. Sedaj pa si za trenutek predstavljajte, da ste bili vi med tistimi, ki so bili na otoku Pagu in ste si šli pogledati dogajanje na Zrćah – ste šli za to, da bi uživali psihoaktivne snovi, kajne? In mladi se gredo samo drogirat na Zrće, kajne?

To je še ena izmed izjav, ki prikažejo kako si Jelko Kacin v letu 2020 predstavlja komunikacijo – ker v tem primeru gre zgolj za grožnjo – da bodo starši vedeli, da njihovi otroci hodijo na Zrće uživati psihoaktivne snovi!

Sam sem bil nazadnje na Zrćah pred tremi leti na festivalu in sem v roku 15 minut bil dvakrat pregledan s strani “udercover” policajev. Ker sodim v tisti del populacije, ki ne hodi na Zrće “uživati psihoaktivne snovi – prosto po Kacinu” seveda niso našli pri meni nobenih drog. Pa vendar nisem bil edini, ki so ga takrat pregledali.

In potem me spomin popelje nazaj v preteklost. Okoli 25 let nazaj, ko sem vsak vikend preživel na Zrćah in ko ta zaliv še ni bil tako popularno središče ljubiteljev zabave in “uživalce psihoaktivnih snovi – prosto po Kacinu”. Tudi takrat so “undercover” policaji pregledovali obiskovalce. In tudi takrat niso pri meni našla psihoaktivnih snovi.

Sedaj se sprašujem, če sem sploh bil na pravih Zrćah, saj Jelko Kacin verjetno iz prve roke ve kaj se dogaja na Zrćah. Ali pa jaz zgolj ne znam najti psihoaktivnih drog, ki so očitno na dosegu rok na Zrćah.

Glede na izjavo Jelka Kacina, da so očitno za okužbe “krive psihoaktivne snovi”, me zanima kaj potem uživajo v DSOjih?

Zrce Pag
Zrce Pag / foto: Wikipedia
  1. Tega ostarelega gofljača in njegovega šefa JJje treba zapreti na psihiatrijo in ključ izgubiti,da ne ogledate več dnevne svetlobe.

  2. Glede na vse Jelkove nebuloze in kretenizme mene bolj zanima, kaj jemlje on …

Komentarji so zaprti.