Na petkovem protestu v Ljubljani so bili v ospredju mladi, ki so se poimenovali s kratico MAO. Na protestih niso bili prvič, ampak se jih udeležujejo že od začetka. Ampak Janez Janša je to opazil šele včeraj in tvitnil kolosalno neumnost – Political LEFT in #Slovenia. Marx, Lenin and Stalin are not radical enough for them any more. Now they’re worshipping MAO. (protests in Ljubljana, 4.9.2020, supported by #MSM and ⁦@strankaSD @StrankaLMS @strankalevica @TheProgressives … 

Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu … MAO je sicer okrajšava za mladinsko aktivistično organizacijo, ampak Janezova prva misel je bil Mao Cetung (Mao Zedong ali Mao Tse-tung).  Kar več pove o njem, kot pa o mladih, ki so izkoristili priložnost in je njihova provokacija padla na zelo plodna tla.

Seveda se mu je pridružil tudi Jože Možina in se mu postavil v bran. Zelo orkestrirani napadi so značilnost desnice .. To, da se osramotijo je pač del tega procesa …

Komentarji pod Janševim tvitom so dovolj povedni, da se lahko vprašam v kakšni državi živim in kakšni ljudje volijo Janeza Janšo. Očitno je za njih sveto vse, kar Janez napiše in čeprav strelja kolosalne kozle, jih to niti najmanj ne moti. Očitno nekateri potrebujejo človeka, ki mu brezmejno zaupajo. Predvsem pa so zanj pripravljeni storiti vse in ga branijo in napadajo vse drugače misleče z žaljenjem.

Zanimivo je, da ti ljudje v svojih profilih nimajo svojega imena, ampak to počnejo v zavetju “anonimnosti” internetov. Zanimivo je, da so na spletu glasni, v realnosti pa jih pride 60 podpirati vlado skupaj z Rumenimi jopiči. Ustvarjanje fantazme, da je desnice neskončno je postala že dolgočasna farsa, kateri nihče več ne nasede.

Še več, v zadnjih dneh se vidi, da desnica nima niti nobenega kadra več, ki bi ga postavila na odgovorna mesta, kajti ko pride do tega, da nastavijo Alenko Gotar in razmišljajo o Borisu Popoviču, potem je vrag odnesel šalo. Mogoče pa bodo naslednji v vrsti prav ti troli s Trstenjakove, sam jeba je, da ne morejo biti zaposleni “anonimneži”, čeprav tole vlado sestavljajo najbolj glasni tviteraši, ki so proti levemu polu.

Samo par primerov česa so sposobni na desnem polu, ko morajo braniti Janeza Janšo:

Pa še dva tvite, ki še dodatno pokažeta, da Janez strelja kozle:

Janez Jansa MAO
Janez Jansa MAO