Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem

Aleš Hojs / Nova24 je bila ustanovljena, da se sliši tudi desno mnenje, ne samo normalno

Zgornja izjava ni plod moje domišljije. “Ne! Bila je istanovljena zato, da se sliši tudi desno mnenje, ne samo normalno!” Je tvit, ki ga je Aleš Hojs, minister, ki je odstopil, vendar ni odstopil, tvitnil 23. februarja – torej v času, ko še ni postal minister in ko še ni odstopil. Ta izjava prikaže njegov pogled na vse skupaj in je vse prej kot dobra popotnica.

To, da je desnica arogantna je vsem jasno. Tudi to, da imajo pod seboj kup medijev, ki pa očitno niso namenjeni “resnici”, ampak zgolj predstavljanju desnega mnenja. Glede na tvit Aleša Hojsa – očitno imamo v Sloveniji normalne medije, vendar za desnico to ni dovolj, kajti normalno in desno mnenje sta kot kaže dva različna pojma.

Takle mamo v Sloveniji. Sicer se je Aleš Hojs kasneje skliceval, da to ni bila njegova izjava, ampak izjava šefa poslanske skupine LMŠ, ampak je verjetno vsakomur jasno v katerem grmu tiči zajec. In ko imaš enkrat medij, ki deluje po takšnem principu – ko je laž nova resnica, potem je jasno, da se vrtimo v začaranem krogu.

Sam se nagibam k temu, da je tudi desno mnenje lahko normalno, ampak če Aleš Hojs trdi drugače – kdo sem jaz, da bi mu ugovarjal?

Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem