Aleksandra Pivec je včeraj, dan pred odločanjem sveta stranke o njeni razrešitvi, poslala članstvu pismo, kjer zagotavlja, da je ravnala zakonito in da sama čuti, da mora vztrajati na čelu stranke. Če pa je storila karkoli nezakonito, pa bo sprejela posledice.

Svet Desusa bo danes nadaljeval prekinjeno sejo, kjer so izglasovali njeno nezaupnico in bodo danes na seji obravnavali njeno razrešnico. Seja je bila prekinjena zaradi ugotavljanja pristojnosti sveta stranke za njeno razrešitev. Po tem, ko je statutarna komisija Desusa podala svoje stališče, bo verjetno danes Aleksandra Pivec razrešena.

Seveda je ob tem že napovedala bitko na sodišču.

Meni se ob vsem tem zastavlja preprosto vprašanje – zakaj se nekdo tako trudi, da bi ostal predsednik stranke, ko pa nima podpore v poslanski skupini, niti v svetu stranke. Zakaj bi si nekdo želel še biti predsednik stranke, če pa je zaradi te osebe padla podpora stranki na najnižjo točko in če nima zaupanja volivcev, niti samim nosilcev funkcij znotraj stranke?

Nikoli ne bom razumel kaj žene takšnega človeka, oz. kaj je zadaj za to njeno željo biti še naprej predsednica stranke, kjer nima več podpore? Je to zgolj ego? Ali pa je zadaj kaj več in česar javnost sploh ne ve.

Aleksandra Pivec Vinakras

Aleksandra Pivec Vinakras

2 Responses to Aleksandra Pivec čuti, da mora vztrajati na čelu stranke / jo bo danes svet stranke razrešil?

  1. Luka pravi:

    Predsednica stranke gor dol, vse tele pizdarije je delala (in jih še dela) kot ministrica. Zakaj se nihče ne ukvarja z odstopom ministrice?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.