Matej Tonin b film Matej Tonin b film

Matej Tonin / igralec v b-filmu

Matej Tonin je minister za obrambo. Ampak njegove ambicije višje so višje. Očitno si je celo življenje želel postati filmski igralec in sedaj mu je končno uspelo. Dobil je vlogo v b-filmu in to “remek delo” je delil z občestvom na tviterju, ki pa ni tako navdušeno nad njegovim performansom, kot si je verjetno on želel. Da tega, da se je poskušal “švercati” na 11.9. niti ne omenjam.

Kaj je torej b-film? B-film je nizkoproračunski film brez umetniških ambicij, ponavadi žanrski film, večkrat grozljivka (vir). In če boste pogledali spodnji filmček, boste ugotovili, da gre za točno ta žanr filma. In upam, da ne delam krivice b-filmu s to primerjavo!

Kdo svetuje ministru Toninu je vprašanje za milijon dolarjev. Ampak odgovor je preprost – očitno nekdo, ki mu ne želi nič dobrega, saj bi ga v nasprotnem primeru odvrnil od tega početja.

Ker ne želim odkriti preveč, priporočam ogled spodnjega filma in veliko užitkov! Ampak moram, vsaj malce. Štirje na zadnji sedež BMW X5. Bodite pozorni na pozo Mateja Tonina v tem filmu – ves čas sklonjen, glava nekje v višini riti. Več pa ne izdam …

Matej Tonin b film
Matej Tonin b film
  1. Tonin kot filmski igralec kako uspe samo v porničih za pedro pa še tam bi bil on jeben kot ga jebe veliki vodja JJ

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja