Milan Krek Milan Krek

Milan Krek / o dogodku OKS / RTV Slovenija je snemala nekaj, kar ne bi smela snemat

Milan Krek, ki je vodenje NIJZja prevzel konec aprila je bil včeraj gost oddaje Tarča. Pogovor je bil o dogajanju na dobrodelnem dogodku Olimpijskega komiteja Slovenije, kjer so bili vsi prisotni brez mask in Milan Krek je marsikoga presenetil s svojo izjavo: olimpijski komite kot organizator se tega ni držal. Ampak še nekaj vam moram reči, tudi vaša televizija se tega ni držala, zato ker je snemala nekaj, kar ne bi smela snemat.”

Da, to je izjavil Milan Krek na nacionalki. Očitno smo v vmesnem času dobili odlok, ki prepoveduje snemanje, če se dogaja nekaj kar ne bi smel snemati. In takrat bi morali snemalci odložiti kamere in gledati stran. No, očitno je dobil Milan Krek takšno nalogo, da prevali krivdo na druge. Še sreča, da ni izjavil, da je kriv Marjan Šarec.

Seveda je voditeljica še enkrat preverila, če je pravilno razumela in še enkrat ji je Milan Krek povedal: Vam lahko povem čist preprosto. Če vi veste, da se nekaj dela protizakonito, ne morete tega vsesplošno prikazat.

Torej je njegova logika zelo preprosta. Če je prenos v živo in če so ljudje na dogodku brez mask (čeprav bi jih morali imeti), potem tega ne sme nacionalka snemati in predvajati.

Milan Krek je tisti strokovnjak, ki trdi, da se CBD v telesu spreminja v THC. Tisti strokovnjak, ki je napovedoval 90.000 mrtvih v 1. valu Covid-19. In taista oseba se odloča o ukrepih, ki smo jih deležni Slovenci. Svojo “kompetentnost” je že velikokrat dokazal v raznih oddajah, kjer je govoril in priznam, da me ne more nič več pri njemu presenetiti. No, včerajšnja izjava me je, kajti on je prepričan, da če nekdo nekaj dela protizakonito, se tega ne sme objaviti, ampak se morajo vsi delati kot da to ne obstaja.

Ja, taista oseba se odloča o ukrepih, ki nas čakajo, čeprav očitno nima stika z realnostjo in zgolj “meša meglo” in se zapleta v svojih besedah in izjavah. To so ti kompetentni strokovnjaki, ki jih je nastavila ta vlada, da nas bodo lastnoročno obranili pred Covid-19.

Milan Krek
Milan Krek
 1. Kako že gre tist – vsi kadijo travo, le Milan Krek ;)

 2. Primer… tip pretepa žensko… Ti snemaš in objavljaš?
  Primer.. NEkdo krade v trgovini. TI snemaš in objavljaš na dnevniku?
  Kak je pravilno. Poskušaš preprečiti kršenje zakona in pokličeš organe, ki naj to preprečijo.
  Prijaviš kršenje…
  Meni se tudi snemanje ne zdi vredi.

 3. Milan je zrel za psihiatrijo. Pa ne za šefa, da na bo pomote …

Komentarji so zaprti.