Današnja udarna novica je, da sta Donald Trump in Melania pozitivna na Covid-19. Že včeraj zvečer so objavili, da je Hope Hicks Covid-19 pozitivna in da je bila v stiku s predsednikom in njegovo ženo, pred 15 minutami pa je Donald Trump na tviterju sporočil: Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!

Sedaj upam, da bo preizkusil svojo metodo zdravljenja, ki jo je predlagal v mesecu aprilu – da bi okuženim injecirali dezinfekcijsko sredstvo! Šalo na stran.

Je pa tale okužba zanimiva – namreč, na debati z Bidenom, ga je le ta povsem povozil, saj je Donald Trump uporabljal svojo preizkušeno retoriko skakanja v besedo in očitno so Američani že ugotovili, da gre zgolj za nabijanje in posledično so tudi javnomnenjske ankete pokazale, da je več Američanov na strani Bidena.

Tale okužba mu pride prav, da se mu ne bo potrebno več soočiti z Bidenom … Ni naključij, kajne? Ko ti kažejo javnomnenjski rezultati slabo, potem najdeš pravo pot …

Melania Trump in Justin Trudeau Photograph Carlos BarríaReuters
Melania Trump in Justin Trudeau Photograph Carlos BarríaReuters