Nov dan, novo “rekordno” število okuženih. Tokrat je število okuženih s Covid-19 naraslo na 356. Janez Janša pa na tviterju žuga medijem in državljanom, namesto, da bi priznal, da ni sposoben pravilno ukrepati in da ni njegova ekipa sposobna zajeziti širjenja števila okužb. Zaradi njihove nesposobnosti bomo zopet državljani tisti, ki jih bomo dobili “po hrbtu”.

Včeraj zvečer je Jelko Kacin napovedal “rekordno” število okužb. Očitno imajo že zvečer podatke, ki jih potem šele naslednji dan sporočijo javnosti. In danes zjutraj so se v javnosti pojavili neuradni podatki – 356 okuženih pri malo manj kot 4000 testiranih. Številke, ki vsekakor niso obetavne in ki prikažejo, da so vsi ukrepi te vlade povsem napačni in zgolj “pesek v oči”.

Seveda bomo škodo plačali državljani, ko nam bo Janez predpisal policijsko uro, zapiral lokale, omejeval druženja, nas zapiral v občine in bomo lahko hodili v trgovino zgolj ob določenih urah, ali pa zgolj določeno število.

Iskreno me zanima kako volivci SDSa, NSija, SMCja in Desusa vse skupaj doživljajo? Se počasi zavedajo, da je ta vlada nestrokovna in povsem neprimerna za to situacijo v kateri smo? Ali pa pač še naprej aplavdirajo Janezu in njegovemu boju s Covid-19, saj jim je dal #počivavčerje in nekaj evrov, da si je kupil njihov mir – taisti ljudje se ne zavedajo, da bomo to vse morali sami plačati – no, zanamci. Če bo sploh še kaj ostalo od države po vsem tem plenjenju in po vseh teh rabotah, ki smo jim priča.

Zaprmej je za vse skupaj kriv Šarec, kajne Janez?

Vse skupaj je kot v zelo slabem filmu
Vse skupaj je kot v zelo slabem filmu