Robotska demokratska partija (RDP) je novost na politični sceni. Končno stranka po moji meri, ker se zavzema za enakopravnost in pravice vseh – robotov! Da, prav ste prebrali. Nepomembna je država proizvajalka robotov, vsi roboti morajo imeti pravico do rednega servisa, pravico do rednih posodobitev programske opreme, pravico do enakosti pri kandidiranju v izvršni in zakonodajni veji BiH. Na žalost so zaenkrat prisotni zgolj v BiH.

Robotska demokratska partija (RDP) je stranka, ki jo vodi Robot Megabyte. V svojem manifestu so zapisali: robot je sodoben vodja, katerega algoritem izvaja ustavo in zakone natanko tako, kot so napisani, zanj pa so anomalije, kot so kriminal in korupcija, nemogoče iz preprostega razloga, ker robot nima sorodnikov, ki bi jih lahko zaposlil prek povezave, in nima potrebe ali razloga, da bi bil kdo privilegiran.

Ena glavnih idej je normalizacija in ureditev odnosa med ljudmi in stroji, tj. roboti. Boj proti kibernetski korupciji in kriminalu je prednostna naloga te stranke.

Upam, da kmalu odprejo svojo izpostavo tudi v Sloveniji in da se bo njihovo zavzemanje za pravice robotov širilo po celem svetu! Roboti si zaslužijo to!

Kot prava stranka ima tudi RDP svojo himno!

RDP Robotska demokratska partija
RDP Robotska demokratska partija