Kupcem in trgovcem je na voljo novo spletno tržišče PIAZZ (www.piazz.com), s katerim Telekom Slovenije vstopa na novo poslovno področje. Spletno tržišče PIAZZ je platforma, ki na enem mestu povezuje trgovce in kupce; kupcem zagotavlja preprosto uporabniško izkušnjo, varnost in bogato izbiro, trgovcem pa priložnost, da skozi enoten prodajni spletni kanal kupcem predstavijo ponudbo in jim ponudijo svoje izdelke.

To je še posebej dobrodošlo v obdobju, ko spletni nakupi zaradi ukrepov, povezanih s preprečevanjem širjenja Covid-19, beležijo veliko rast. PIAZZ je trenutno na voljo trgovcem iz Evropske unije in kupcem iz Slovenije, v prihodnje bo na voljo tudi kupcem iz Jugovzhodne regije. 

Spletno tržišče PIAZZ predstavlja nov korak v razvoju spletne ponudbe; njegova ključna prednost pred podobnimi spletnimi prodajnimi kanali in cenovnimi primerjalniki pa je v tem, da celoten proces od predstavitve izdelkov in ponudnikov do izbora v košarici in plačila poteka znotraj platforme. Z zagotavljanjem celostnih in naprednih storitev tudi na področju spletne in mobilne prodaje uvajamo nove standarde uporabniške izkušnje, ki bodo še bolj odgovarjali potrebam in željam kupcev.

PIAZZ združuje tako specializirane trgovce, uveljavljene spletne trgovine in uvoznike blagovnih znamk kot manjše butične trgovine brez lastnega spletnega prodajnega kanala. Na ta način je kupcem na enem mestu na voljo pregledna ponudba zelo širokega nabora izdelkov, posebnost spletnega tržišča pa je v tem, da lahko en izdelek ponuja več različnih trgovcev, tako da se kupec odloči za sebi najprimernejšo ponudbo, izdelek pa plača neposredno trgovcu. Platforma PIAZZ zagotavlja enostavno uporabo, preglednost in varnost, pa tudi skrb za kakovost. Podprta je z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence, ki vsakemu kupcu na podlagi njegovih preferenc in preteklih nakupov pomaga pri nakupnih odločitvah.

Kupci lahko zaenkrat izbirajo med več kot 35.000 aktivnimi ponudbami izdelkov iz 50 kategorij, med katerimi je trenutno največja ponudba izdelkov v kategorijah računalništvo, elektronska oprema, igrače, igre in prosti čas ter dom in vrt. Ponudba se vsakodnevno spreminja in dopolnjuje.

Prijava v spletno tržišče PIAZZ se opravi prek Moje prijave, ki je nova digitalna vstopna točka za registracijo in upravljanje digitalnih profilov Telekoma Slovenije. Kupci se lahko prijavijo s podatki, ki jih uporabljajo tudi za prijavo v Moj Telekom, ali pa si ustvarijo nov uporabniški račun.

PIAZZ je blagovna znamka Telekoma Slovenije. Znamka z imenom in simbolno ponazarja mesto, kjer se ljudje srečujejo in družijo, in mesto, kjer vsakdo lahko najde nekaj zase. Zaščitni znak znamke je štirikotnik s prilagodljivimi stranicami, ki v komunikacijskih sporočilih izpostavlja ključne prednosti tržišča. PIAZZ se prilagodi kupcu, upošteva njegove želje in navade.

piazz
piazz