Alenka Jeraj, poslanka SDS, je na tviterju obtožila Violeto Tomič, predsednico Odbora za kulturo, da laže o njeni odsotnosti s seje Odbora za kulturo. Očita ji je, da se laže, da se je opravičila zaradi sluzbenih odsotnosti, kajti bila naj bi na dopustu, ki ga je  tudi prijavila. Dokumenti iz parlamenta jo postavljajo na laž.

To, da je za določeno politično opcijo laž postala resnica je že dolgo jasno. To, kar se dogaja zadnje mesece, ko vsak dan koga od poslancev ali pa celo ministrov desnice dobijo na laži, pa je pokazatelj njihovega modusa operandi.

Tudi tokrat je bilo tako, ko je Alenka Jeraj poskušala pozornost preusmeriti na Violeto Tomič in pokazati nanjo s prstom, da laže. Ampak dokumenti, ki jih je poslanec Marko Bandelli objavil, dokazujejo ravno nasprotno. Da se je zlagala Alenka Jeraj.

Začelo se je tem tvitom:

Ampak realnost je pa očitno precej drugačna:

Seveda bo v ponedeljek vse drugače. Tega dokumenta ne bo več nikjer, krivda bo na strani vodje poslanske skupine SDS, ki je podpisana s priimkom Krivec – kako priročno. In svet se bo vrtel naprej.

Najbolj žalostno pri vsem tem je ravno dejstvo, da nam s tem kaže SDS kako se potvarja dejstva, zgodovino in kako se vedno najde nekoga drugega, da je kriv za njihovo lastno nesposobnost. Žalostno, predvsem pa bi morali vsi mi biti precej pozorni na takšne stvari, saj bomo ob poplavi vseh laži kmalu postali povsem imuni na to ..

Alenka Jeraj SDS laze

Alenka Jeraj SDS laze

3 Responses to Zakaj poslanka SDS Alenka Jeraj laže da je bila na dopustu, ko jo dokument postavlja na laž?

 1. Srečko pravi:

  Znano je da so desnuhi skupek notoričnih lažnivcevki sodijo na psihiatrijo ne v parlament.

  • Tomaz Z. pravi:

   Psihiatrija je za ljudi z mentalnimi boleznimi. Biti desnicar pa pod to kategorijo ne spada, ker se vecino mentalnih bolezni da zdraviti.

 2. YNWA pravi:

  Černačeva priležnica je že od nekdaj patološka lažnivka …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.