Marjan Podobnik bratomorna vojna Marjan Podobnik bratomorna vojna

Marjan Podobnik poziva k bratomorni vojni na tviterju / tole ni več šala in upam, da policija ukrepa

Marjan Podobnik je wannabe politik. Njegova stranka ni uspela priti v parlament, njemu ni uspelo zasesti mesta predsednika Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije. Je pa zadnje čase aktiven na tviterju, kjer je očitno navdušen, ker mu par “kerlcov” všečka njegove objave – to je pa tudi verjetno celoten njegov domet. Sedaj se je odločil, da bo somišljenike začel pozivati k bratomorni vojni. Močno upam, da ga je policija že obiskala …

Počasi bo treba zbrati može. 5.kolona je namreč v nizkem startu, njihovi tuji plačanci so v četrtek imeli generalko… @strankaSLS bo z vsemi, ki vedo, kaj pomeni braniti rod, očetnjavo, svobodo in demokracijo,v prvih vrstah. Ne bomo vam dovolili uničiti Slovenije, duše prodane.

Mora biti kar hudo, ko vidiš 5. kolono, ko vidiš tuje plačance in ko začneš pozivati k branjenju rodu, očetnjave, svobode, demokracije.

Seveda sem prepričan, da Marjana ne bi bilo med tistimi, ki bi karkoli branili, bi bil pa med tistimi, ki bi napeljevali druge k temu in ki bi se skrival, ko bi se karkoli začelo dogajati.

Precej grozno mora biti, ko si povsem nerelevanten na političnem polju in potem poskušaš s tako neumnimi provokacijami pridobiti naklonjenost volivcev. Če je Jelinčiču to uspevalo pred 20+ leti, so se ljudje v tem času že precej spremenili, predvsem pa ugotovili, da tisti najbolj glasni politiki niso nikoli v prvih vrstah, ampak so zgolj hujskači. In Marjan Podobnik sodi med njih.

Žalostno je, ko poskuša valiti krivdo za vse skupaj na druge, pa mu pri tem nihče več ne verjame. Prozorno in predvidljivo.

Marjan Podobnik bratomorna vojna