Včeraj ni bil na tnalu desnice samo Zlatko, ampak tudi Jadranka Juras zaradi izjave o Slovenski vojski, ki pa ni bila izrečena na tak način kot jo predstavlja minister za obrambo Matej Tonin in vrh Slovenske vojske. Zakaj Matej Tonin laže in zavaja o njeni izjavi mi ni jasno. Mi je pa jasno, da se jim krepko tresejo hlače, saj se več kot očitno bojijo že svoje lastne sence. Toliko pogroma, kot ga je bila deležna Jadranka Juras s strani domoljupcev včeraj je namreč pokazatelj, da je vrag odnesel šalo.

Matej Tonin je tista oseba, ki bi vključil pripadnike vard v uradne strukture Slovenske vojske. Matej Tonin je tista oseba, ki je bila v stiku z voznikom tovornjaka z zaščitno opremo, ki jim je izginil in so kasneje priznali, da je šlo za nateg. Matej Tonin je tista oseba, ki ima mamo v enem izmed podjetij, ki so dobile biznis z zaščitno opremo. Matej Tonin je tista oseba, ki se nadnavdušeno fotografira v vojaški opremi z vojaškim orožjem.

Matej Tonin pa je očitno tudi oseba, ki ne razume preprostih stavkov, ki jih izreče Jadranka Juras in v končni fazi je Matej Tonin tudi minister za obrambo, ki si želi za 780.000.000 evrov železa, ki bo namenjen našim vojakom na misijah v tujini.

In s slednjim je povezana tudi izjava Jadranke Juras, ki so jo domoljupci včeraj složno napadli, čeprav ni izrekla tistega kar ji očitajo. Ampak to je itak vsem jasno, zgolj predstavnikom Slovenske vojske in Mateju Toninu ne, ki ji grozita s tožbo. Kako globoko lahko pade Matej Tonin v svojih lažeh? Očitno zelo globoko.

Kaj je izjavila Jadranka Juras v oddaji Zadnja beseda, da Tonin skače v zrak?

Sama pa smatram, da je velika odgovornost to, da ti hodiš na misije in tam pobijaš lokalno prebivalstvo. Velika odgovornost to, da naši vojaki sploh hodijo nekam, kjer v bistvu ne branijo Slovenije, vendar so vpleteni v globalno vojno proti terorizmu, ki traja že od 2001 in ji ni videti konca.

Torej, kje je Jadranka Juras omenila, da Slovenska vojska pobija lokalno prebivalstvo? Za kaj konkretno bi se morala Jadranka Juras opravičiti vsem snežinkam od Mateja Tonina do Mihe Škerbinca in vsem ostalim, ki so zgolj dokazali, da jim preprosti stavki delajo težave pri razumevanju?

Ali pa je mogoče res kriza, ker pri 780.000.000 evrih zneska gre za ogromno količino denarja, ki lahko ponikne in se potem spet pojavi. Saj se spomnimo nakupa Patrij, kajne? In leta 2020, v času največje krize v Sloveniji je najbolj pomembna oborožitev vojske.

Tega, da so v parlamentu prepovedali referendum, ne bom niti omenjal, je pa še en dokaz, da si desnica res želi spraviti ta posel skozi, kajti očitno se splača.

Seveda se je Matej Tonin takoj aktiviral in začel gonjo proti Jadranki Juras, kar zgolj in samo pokaže, da ni razumel njene izjave in da jo je poskušal izkoristiti za to, da bi pridobil domoljupce na svojo stran.

Pogrom nad Jadranko Juras se je začel in znova sem dobil dokaz, da ljudje ne razumejo preprostih stavkov. Ja, posebne vrste ljudje so to. Taisti, ki sicer vedno znova tulijo svoboda govora, ko grozijo s posilstvi, nasiljem, streljanjem ljudi … Ampak za njih veljajo drugačni vatli, kot pa za vse ostale, kaj ne?

Še kdo verjame kakšni besedi, ki jo izrečejo desničarji v Sloveniji? Ali pa jim mora biti oproščeno, saj ne vedo kaj delajo (kaj slišijo)?

Je verjetno vsem jasno za kaj gre, kajne? Da poskušajo laž ponavljati toliko časa, da bo postala resnica? Ja, to je njihov modus operandi, ko jim kdo stopi na prste …

Očitno si pa nekateri želijo ubijanja živali s službenim orožjem in službenimi vozili in bodo to tudi branili za vsako ceno …

Ce je lahko NSi sredinska stranka si lahko vsak sam izbere svoj spol kajne
Ce je lahko NSi sredinska stranka si lahko vsak sam izbere svoj spol kajne