Alkohol za volanom Alkohol za volanom

Osebni prevzem brez alkohola in alkoholnih pijač od ponedeljka dalje

Vlada se je odločila, da spremeni pred tedni sprejet odlok, saj je očitno za vlado alkohol tisti, ki je kriv za 1592 mrtvih zaradi Covid-19. Vsaj tako si jaz predstavljam njihovo spremembo odloka pri osebnem prevzemu blaga na prevzemnih mestih. Od ponedeljka naprej naprej bo namreč osebni prevzem brez alkohola in alkoholnih pijač.

Osebni prevzem blaga ali hrane je še vedno dovoljen, vendar brez alkohola in alkoholnih pijač, na prevzemnih mestih, kjer je zagotovljen minimalni stik s potrošniki, med 6. in 21. uro. Konzumiranje hrane in pijače na javnih površinah še vedno ni dovoljeno.

To, da je Covid-19 pameten mi je jasno. Da pride “na dan” med 6. in 21. uro. Da skoči na vsakogar, ki konzumira hrano in pijačo na javnih površinah mi je tudi vse bolj jasno. Ampak nisem pa vedel, da skoči Covid-19 na tiste, ki so pri osebnem prevzemu naročili alkoholne pijače, to pa je nekaj povsem novega.

Ampak kdo sem jaz, da bi dvomil v odločitve vlade, ki nas je pripeljala do 1592 mrtvih zaradi Covid-19 in ki nam vsak dan pove, da je vsa krivda za to na naši strani. Da se preveč “družimo” in “zabavamo” je zadnja njihova pogruntavščina. Tega, da Jelko Kacin žuga otrokom, ki se sankajo na gričih v Ljubljani raje ne bom komentiral, ker ni vredno komentarja.

Prav tako pa je zanimivo, da se je že mnogo poslancev SdS, prav tako tudi ministrov te vlade okužilo s Covid-19. Le kako je to mogoče. Oni imajo aplikacijo, oni se držijo ukrepov in odlokov, pa jih vseeno napade Covid-19?

Alkohol za volanom

  1. Zombi in desnuharska klika je popolmona zglajzala,čas je da jih pospremimo na goli otok kamor sodijo8

Komentarji so zaprti.