Ales Hojs Ales Hojs

Minister Aleš Hojs ne razume / zanj je objava na spletni strani enako uradni objavi v Uradnem listu

Minister Hojs je nepreklicno odstopil, ampak še vedno opravlja funkcijo ministra za notranje zadeve. Očitno ne razume pomena besed, ki jih govori, ali pa ki jih prebere. No, včeraj je dokazal, da tudi ne razume kaj pomeni uradna objava, saj to je zanj objava na spletni strani in po njegovem to zadosti kriterijem, čeprav je uradna objava tista v Uradnem listu. Razen, če niso kaj spremenili čez noč in je dovolj, da predstavniki vlade zgolj in samo tvitnejo …

No, včasih gre Aleš Hojs še korak dlje. Tako, kot je šel včeraj med izjavo za RTV Slo. Če mi kdo zna razvozlati tole, bom hudo vesel, kajti priznam, men se niti ne sanja ne kaj je želel povedati. No, razen tega, da on pač ne razume.

Spodaj pa še uvid v to kako minister za notranje zadeve razume javno objavo. Po njegovem je vsaka stvar, ki jo objavijo oni na internetih tudi javna objava – seveda je javna, če ni skrita, ampak ne gre za javno objavo kot si jo on predstavlja. Kot že zgoraj omenjeno je javna objava tista v Uradnem listu in zgolj in samo tista šteje.

Seveda se pa lahko delajo norca iz državljanov, ki smo še 7 tedni njihovi talci, kajne?

Komentarji so zaprti.