minka vitamini minka vitamini

Minka vitamin D3 v razpršilu in Minka gumi vitamini in minerali za odrasle in otroke

Minka je mlada blagovna znamka vitaminov in mineralov, ki je na voljo v Sloveniji v vseh poslovalnicah drogeriemarkt in preko spletne strani https://minka.si/.  Najprej je Minka ponujala gumi vitamine in minerale (B12, Multivitamin, C vitamin, D3, Omega3, B kompleks, Magnezij, Cink + Vitamin E, Ehinacea + Propolis + Vitamin C, Železo + Vitamin C, in tudi celotno serijo izdelkov za otroke, kjer so manjše vrednosti vitaminov in mineralov), sedaj pa Minka ponuja tudi vitamin D3 v razpršilu.

Izdelki Minka so veganski (razen enega izdelka) in primerni za vse starosti – za otroke je pripravljena serija Minka Kids, ki ima nižje vsebnosti vitaminov in mineralov – seveda po predpisih.

Minka se od ostalih ponudnikov vitaminov in mineralov v Sloveniji loči tudi s svojo drugačno identiteto in komunikacijo. Barvita embalaža, kjer je vsaka barva namenjena svojemu vitaminu ali mineralu in tudi komunikacija je precej bolj prijetna in nežna.

Sam uporabljam izdelke Minka že zelo dolgo. Sicer nisem pristaš prehranskih dopolnil, ampak glede na vegansko prehranjevanje vsake toliko časa dodam Minka B12 vitamin v dnevni ritual. Super je, ker so Minka izdelki narejeni iz gumijastih bonbonov in posledično nimam občutka, da uživam “prehranska dopolnila”, ampak se samo razvajam.

Tudi dodani naravni okusi, ki so del Minka vitaminov in mineralov so mi top! In ja, nimam občutka, da uživam prehranska dopolnila, čeprav jih.

Minka vitamin D3 v razpršilu je novost in odziv na raziskave, ki so bile v zadnjem času opravljene in so pokazale, da ljudje dobimo veliko premalo vitamina D. Minka vitamin D3 v razpršilu vsebuje 4000 IU na razpršek, kar je dnevna doza in eno razpršilo je za preko 150 dni uporabe.

Kje najdete Minko?

p.s.: mene je navdušila tudi embalaža v kateri sem dobil izdelke. Malenkosti so tiste, ki naredijo svet precej lepši. In Minka zna poskrbeti za to.

minka
Minka vitamini in minerali

 

Minka vitamini4
Minka vitamini D3

 

Minka vitamini2
Minka embalaža