Zadnjih par mesecev so Covid-19 zanikovalci omenjali številke umrlih. Da se skupno število mrtvih ni nič spremenilo v letu 2020 proti letu 2019. No, sedaj so številke javne, pripravili so jih na ministrstvu za notranje zadeve (MNZ) in kažejo povsem drugačno sliko, kot so jo slikali zanikovalci Covid-19.  V mesecu novembru 2020 je umrlo 2905 oseb in v mesecu novembru 2019 je umrlo 1677 oseb (vir). Razlika je očitna, kajne? 73 odstotkov več mrtvih v letošnjem letu v primerjavi z lanskim.

Verjamem, da bodo Covid-19 zanikovalci našli razlago tudi za te podatke. Da pač ne držijo, ali pa da so fejk, ali pa … vstavi po potrebi. Sam sem se že dolgo nazaj odločil, da nikogar ne prepričujem v nič, lahko pa pač objavim pravilne podatke, ki mogoče komu vsaj malce odprejo oči in prikažejo, da je stanje drugačno, kot so ga zanikovalci Covid-19 ves čas poskušali prikazati.

No, tudi za mesec oktober 2020 in oktober 2019 se številke razlikujejo za 25 odstotkov. Oktobra 2020 smo imeli v Sloveniji 2116 mrtvih, oktobra 2019 pa 1677 mrtvih.

Ja, Covid-19 obstaja. In število mrtvih do včeraj je bilo 1900 zaradi Covid-19. Pa se lahko nekateri na glavo postavijo in zanikajo vse skupaj.

Če ne bomo sami poskrbeli za preprečevanje širjenja okužb in če ne bomo upoštevali stroke (ki jo je vlada na žalost izključila iz odločanja) potem bo število mrtvih še veliko večje. Na žalost se ne moremo zanesti na vlado in njene ukrepe, kajti očitno to kar oni pričnejo ne prinaša dobrih rezultatov ampak zgolj in samo več mrtvih. Namesto, da bi se ukvarjali s Covidom in situacijo v Sloveniji oni raje potujejo po svetu in sklepajo posle. Ponavadi se to dogaja, ko se ladja začne potapljati.

Moramo pa se zavedati, da če bomo šli s takšnim tempom naprej, bomo imeli pred novim letom že 3000 mrtvih zaradi Covid-19 … In ja, to je naša realnost v letu 2020 …

Candela prizgi virtualno svecko in OstaniDoma www.candela.rip
Candela prizgi virtualno svecko in OstaniDoma www.candela.rip