Janez Cigler Kralj je minister na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Danes je na tviterju objavil shutterstock video kako je delo od doma in šolanje otrok idilično. Zjutraj ni treba nikomur hiteti, v miru lahko zajtrkujete, delate in učite se lahko v udobnih oblačilih, pri tem vas lahko spremljajo hišni ljubljenčki, skupaj lahko kosite, lahko se razgibavate in telovadite …

Zakaj shutterstock video? Ker v njem nastopajo “shiny happy people”. Ker fotografije, ki so uporabljene nimajo veze z realnostjo, ampak so pač shutterstock fotografije.

Janez Cigler Kralj je izbrisal tvit z videom!!

Kdorkoli je svetoval, da objavi ta video, bi moral v istem trenutku izgubiti svojo službo. Še več. Mogoče bi moral sam minister premisliti, preden objavi kaj takšnega, saj ne poznam nikogar, ki bi bil tako navdušen nad delom od doma in šolanjem otrok obenem, kot je želel to prikazati.

Včasih bi bilo super, če bi ti ljudje na “položajih” imeli stik z realnostjo in ne bi živeli v svojem mehurčku, ki se razlikuje od realnosti.

So pa odzivi na tviterju dovolj povedni, da si bo mogoče minister lahko predstavljal kako dejansko poteka to delo od doma in šolanje otrok.

Janez Cigler Kralj delo od doma

Janez Cigler Kralj delo od doma

One Response to Janez Cigler Kralj s shutterstock filmom prikaže idilo dela od doma in šolanja otrok / #kdojetunor

  1. YNWA pravi:

    Porogljivo, posmehljivo, ogabno … Na nivoju arogantnih in nesposobnih pajacov iz sekte vojačka Matejčka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.