Novi vlaki na kamniški progi in prenovljena železniška postaja Kamnik Graben. Na ta dogodek smo v Kamniku čakali dolgo let! Očitno so na prava mesta pač morali priti pravi ljudje… bravo @JernejVrtovec je tvit ministra za obrambo Mateja Tonina. Vse lepo in prav, če bi bil njegov tvit resničen. Namreč, gre za debelo laž, ki pa se je Matej Tonin sploh ne sramuje.

Njegov tvit je všečkalo kar nekaj uporabnikov tviterja, ki so očitno verjeli, da so novi vlaki in prenovljena železniška postaja Kamnik Graben delo te vlade. No, seveda ne. Kako bi lahko bilo drugače.

Za razliko od Mateja Tonina, je resorni minister Jernerj Vrtovec povsem drugačne vrste človek, ki se ne kiti s tujim perjem, kot pa to počne Matej Tonin.

Za kaj gre točno v tem primeru?

Prva pogodba je bila podpisana v času ministra Petra Gašperšiča, druga pa pod Alenko Bratušek. Prvi vlak je v Slovenijo prispel dva dni pred nastopom vlade Janeza Janše. Torej Matej Tonin laže – glede na to, da je ponosen krščan, je tole zelo sla primer prakse. Ampak saj tega smo pri Toninu že navajeni, kajne?

Ce je lahko NSi sredinska stranka si lahko vsak sam izbere svoj spol kajne

Ce je lahko NSi sredinska stranka si lahko vsak sam izbere svoj spol kajne

2 Responses to Zakaj Matej Tonin laže o novih vlakih na kamniški progi in o prenovljeni železniški postaji Kamnik Graben

  1. Inaniki pravi:

    Saj bo šel k spovedi

  2. Srečko pravi:

    Lažnivi kljukec kot vsi smrdlivi desnuhi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.