Vlada je oddala posel nakupa hitrih antigenskih testov podjetju Majbert Pharm, katerega lastnika sta Klemen Nicoletti in Alan Amadej Eferl (ki je leta 2013 do smrti zbil peško na prehodu za pešce), ki sta znana kot piramidaša iz kripto sveta (Coinspace (SCOIN), Bereal Estate, Estatium) (vir).

Pri poslu je imel očitne prste zraven tudi Luka Lah, ki je pet minut slave doživel na posnetku podmladka SDS, ko je snifal kokain poleg poslanca Andreja Čuša in je prav tako, kot zgoraj omenjena bil udeležen v kripto piramidnih shemah. Da tega, da je Alan Amadej Eferl letos izdal aplikacijo za organiziranje koronazabav z imenov Tables sploh ni vredna omembe.

Posel za dobavo pol milijona hitrih testov je vreden skoraj milijon evrov, minister Gantar pa je včeraj podpisal ogodbos podjetjem Majbert Pharm za dobavo 500 tisoč hitrih testov po ceni 1,9 evra za test.

Sam imam sicer občutek, da teh testov Slovenija ne bo videla. Verjetno sta našla kakšen hitri test na Alibabi in sta z njim prepričala strokovno komisijo. Verjetno ni niti nihče preveril ozadja podjetja …

Navdušenje je bilo očitno veliko – da so to obeležili tudi na instagramu. No, kasneje so izbrisali posnetke, ampak … prepozno.

Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil