Včeraj se je po Sloveniji začelo cepljenje proti Covid-19. Sam sem ZA cepljenje! Vendar to, kar sem videl včeraj ob cepljenju Bojane Beovič in nadškofa Krambergerja je bilo diletantsko in odpira raj za ljubitelje teorij zarot in anticepilce. Namreč, cepljenje Bojane Beovič proti Covid-19 je potekalo brez rokavic, s pokrito injekcijsko iglo. Prav tako pri cepljenju nadškofa ni bilo moč opaziti, da je bil dejansko cepljen.

Živimo v časih, ko je zaupanje v odločitve vlade nizko. V bistvu ga ni. Glede na to, da nas že devet mesecev strašijo in grozijo, predvsem pa zapirajo v občine, je takšen odziv povsem normalen in pričakovan. In ko so začeli omenjati cepivo proti Covid-19 in so se v javnosti začeli pojavljati različne številke doz cepiv, ki jih bo dobila Slovenija, je bil to še en indic, da jim javnost čisto vsega tudi ne bo verjela.

Glede na tvite zaposlenih v DSOjih, so bili ti razočarani, ker niso dobili število odmerkov, ki so jih naročili, ampak jim jih je dala vlada manj. Kljub temu, da sem dolgo časa pričakoval, da bom lahko kjerkoli videl strategijo cepljenja, le tega nisem uspel najti. Niti razdelitve števila cepiv, ki bi morala biti osnovna higiena, nisem nikjer zasledil. To, da se cepi Bojana Beovič mi je bilo precej čudno, kajti vseeno bi pričakoval, da bodo najprej cepljeni tisti v prvih vrstah, kar pa ona zagotovo ni! Torej nimajo strategije, ali pa pač delajo po svoje – za svoje.

In potem vlada sama objavi posnetek cepljenja Krambergerja, kjer pa ni vidno, da bi bil dejansko sploh cepljen. Da tega, da nekdo brez rokavic “polni injekcijo” niti ne omenjam. Diletantsko … In ko se bo kdo vprašal zakaj takšno nasprotovanje cepljenju – ravno zaradi nesposobnosti vlade, ki omogoča razcvet teorij zarot.

Potem pa se pojavijo še fotografije cepljenja Bojane Beovič, kjer prav tako to opravljajo brez rokavic. Pri drugi fotografiji pa je nenavadno tudi to, da je “doza cepiva” prazna, pa jo še razkužujejo z gazo???

Res ne želim biti partibrejker, ampak če vlada meni, da bo s takšnimi manevri prepričala več ljudi, da se gredo cepiti, potem je s to vlado nekaj hudo narobe. In namesto, da bi anulirali možnost ustvarjanja teorij zarot, je ta vlada tako dobrosrčna do njih, da teoretikom zarot vse to prinese na pladnju.

Seveda obstaja še druga možnost – da so to storili zanalašč, saj ne želijo, da bi se ljudje cepili in precepili, saj potem ne bi imeli več razloga, da smo zaprti znotraj meja občin in da nam ne dovolijo že tri mesece v tujino, na šport ali pa zgolj in samo v trgovine na šoping.

Teoretiki zarot se najlepše zahvalujejo vladi za njen šalabajzarizem in čudovito darilo …

bojana beovic cepljenje
bojana beovic cepljenje