Abanka in Nova KBM sta se združili. Sedaj je to združevanje v zadnjih korakih, saj se prenašajo stranke Abanke na informacijske platforme Nove KBM. Posledično to pomeni, da za komitente spletne in mobilne banke ne delujejo med 31. 12. 2020 in 4. 1. 2021. Da, prav ste prebrali. V letu 2021 …

Obvestilo na spletni strani banke je zanimivo: V času prenosa poslovanja nekatere storitve ne bodo na voljo. Svetujemo vam, da vse nujne bančne transakcije opravite pred 31. decembrom 2020 ali po 4. januarju 2021.

Seveda. Brez težav. Itak banke ne delujejo čez praznike in zakaj ne bi onemogočili tudi delovanje “online bančništva” med prazniki, saj se ne bo svet sesul, kajne? Nekako tako si jaz predstavljam razmišljanje o teh odločitev v bankah, da omejijo delovanje nekaterih storitev.

Da tega, da sedaj združujejo transakcije račune in bodo imeli komitenti drugačne številke “trrjev” in v bankah niso vedeli kaj se bo zgodilo z izplačili “mesečnega temeljnega dohodka” na transakcijske račune, ki bodo ukinjeni, niti ne omenjam.

Pa srečno komitentom!

abanka in nova kbm
abanka in nova kbm