mitja irsic eksperiment mitja irsic eksperiment

Mitja Iršič o eksperimentu, ki ga je izvedla vlada in bo povzročil številne smrti

Mitja Iršič je bil nekoč pisec pri Demokraciji. Ob nastopu nove oblasti je dobil mesto svetovalca za odnose z javnostmi ministrstva za kulturo. Njegov včerajšnji tvit, kjer omenja eksperiment vlade, je sicer zbrisal, ampak dokaz o tem je ostal. Ta eksperiment vlade, kot ga imenuje Iršič, bo povzročil številne smrti v bližnji prihodnosti. Tole ni niti najmanj primeren tvit za njegov položaj.  Mogoče pa je povedal preveč o tem eksperimentu, ki se ga gre vlada z državljani Slovenije.

Ko so na začetku mandata nove vlade delili službe, je bil vzorec precej zanimiv. Tisti, ki so bili najbolj glasni na tviterju in so najbolj “pljuvali” vlado Marjana Šarca so dobili najboljše položaje. Med njimi je bil tudi Mitja Iršič, ki se je takrat vračal iz Kitajske. Sicer ne vem kaj počne na ministrstvu za kulturo, ampak definitivno si vzame čas za tvitanje v službenem času. Mogoče pa je to njegova funkcija. Ampak tokrat to ni pomembno.

Bolj skrb vzbujajoč je njegov spodnji tvit, ki ga je izbrisal in v katerem je izdal podatek, da je bila sprostitev ukrepov eksperiment! Eksperiment, ki si ga očitno privošči vlada in ki poskrbi za to, da ostanemo še dlje časa zaprti znotraj svojih statističnih regij, imamo policijsko uro in se ne smemo družiti, otroci pa ne smejo v šole.

Da gre za eksperiment je napisal svetovalec za odnose z javnostmi ministrstva za kulturo. Očitno nekaj ve o tem in očitno je imel prehitre prste, saj je kasneje izbrisal ta tvit. Je izdal preveč?

Gre v bistvu zgolj in samo za eksperiment vlade v katerem je umrlo že 2868 ljudi?

eksperiment
eksperiment

  1. Islandijo izvest ni druge… Kdo bo to pognal, da gremo vsi… Dosti te vlade

Komentarji so zaprti.