Melania Trump odhaja iz Bele hiše kot najslabše ocenjena prva dama

CNN je objavil rezultate ankete, ki prikazujejo, da Melania Trump odhaja iz Bele hiše kot najslabše ocenjena prva dama. Njena priljubljenost je trenutno na 42 odstotkih. Ko je iz Bele hiše odhajala Michelle Obama je imela 69 odstotkih podpore, Laura Bush je imela 67 odstotkov podpore in Hillary Clinton je imela 56 odstotno podporo. Zanimivo, kajne? Očitno se Melania poslavlja v “velikem” slogu”.

Sicer pa me to ne preseneča. Glede na to, da ne bosta Donald in Melania na današnji inavguraciji Joea Bidena in da ne bo znanega sprejema novega predsednika in njegove prve dame pred Belo hišo, me nič več nič ne more presenetiti.

Se mogoče kdo spomni, ko je Donald Trump zmagal na volitvah, ko so desničarji v Sloveniji bili neskončno ponosni na Melanio, ker ji je uspel veliki met in je prišla v Belo hišo? Se spomnite, da so taisti polagali veliko upanja v to, da bo sedaj ona ponesla ime Slovenije v svet? No, saj ga je, z omenjanjem komunizma, ki ga je doživela za čas življenja v Jugoslaviji in za potico, ki jo je omenil papež.

Pričakovanja so bila velika. Ampak se niso uresničila. Glede na način odhoda iz Bele hiše in vse, kar se je dogajalo v zadnjem mesecu, je to poglavje, ki ni vrglo dobre luči na Slovenijo. Še sreča, da se Američani ne ukvarjajo s tem – kot se tudi niso z obiskom rojstnega kraja Melanie, kot so nekateri pričakovali.

V bistvu nismo imeli nobene koristi, razen, da sta poslanca Mahnič in Lisec šla na “black tie” dogodek v Washington s črnima kravatama. Fanta pač nista vedela, kajne? Se zgodi. Ampak bila sta v ZDA.

Komentarji so zaprti.