Končno. Končno imajo starši šolarjev dovolj in so se odločili za proteste po celi Sloveniji. Včeraj je bil prvi protest v Trbovljah, danes pa so napovedani protesti v Portorožu, Kopru, Kranju, Celju, Trbovljah, Zagorju …. Protesti staršev, ki zahtevajo odprte šole in nič več šolanja “na daljavo”. Predvsem pa so to protesti proti nesposobnosti ministrice Kustečeve in nesposobnosti vlade, ki nas že tri mesece in pol zapira v svoje statistične regije.

Očitno imajo državljani Slovenije dovolj sranja vlade in njihovih neuspešnih ukrepov, ki smo jim priča zadnjih deset mesecev, ki nas postavljajo na prvo mesto po številu mrtvih na 100.000 prebivalcev. Očitno imajo državljani dovolj samovolje samodržcev na ablasti, ki so pod krinko Covida ukinili življenje in na kolena spravili veliko dejavnosti. Očitno imajo državljani dovolj ukrepov, ki ne prinašajo učinkov.

In očitno je plamen zajel Slovenijo!

Janez bo vpil, da so vsega krivi protestniki – ne, Janez! Kriv si ti in tvoja nesposobna vlada. Za vsakega mrtvega zaradi Covid-19, ker nisi poslušal stroke in ker si kupoval teste, ki to niso, zaščitno opremo, ki to ni in ker si skrbel zgolj za lastne interese. Lahko se trudijo tvoji domoljupci spreminjati zgodovino in spin doktorji spinati informacije, ampak dejstvo je, da ti nihče več ne verjame.

protest
Foto: Tatjana Tanackovič, Facebook