Ste dvakrat prebrali naslov tega zapisa? Niste edini. “število novo odkritih okuženih v zadnjih dnevih in tednih sicer počasi pada, a opažamo tudi rast” je izjava Milana Kreka, ki pove vse o odnosu ki ga imajo “strokovnjaki” do državljanov. Pač ni pomembno, če število okuženih pada, kajti oni opažajo tudi rast števila okuženih. Verjetno so vmes srečali tudi leteče slone.

Milan Krek ima dolgo pot svoje “krekovščine”. On je oseba, ki je trdil, da se CBD v telesu spreminja v THC (unikum v svetu). On je trdil, da imamo v Sloveniji smrtni primer zaradi “overdosea” z marihuano. To je bilo še pred Covid-19.

V času Covid-19 se je število njegovih “nebuloz” povečalo. Celo tako, da so ga “odrezali” od izjav za javnost in nastopanja pred kamerami. Ampak očitno je spet čas za njegove izjave, ki niso namenjene drugemu kot pa razdvajanju državljanov, ki lahko ob takih izjavah iskreno dvomijo v vse kar se dogaja! Težava je shizofrena komunikacija vlade in njenih predstavnikov, ki se prav trudijo, da bi metali dimne bombice med državljane in bi s tem povzročili vse večji skeptizicem glede tega, ki ga s pridom izkoriščajo vsi, ki se ne strinjajo z ukrepi, cepljenjem, maskami …

Če lahko Milan Krek izjavi: “število novo odkritih okuženih v zadnjih dnevih in tednih sicer počasi pada, a opažamo tudi rast ” in se nič ne zgodi, potem je vrag odnesel šalo. Že zdavnaj.

Milan Krek
Milan Krek