Marjan Pojbic Marjan Pojbic

Marijan Pojbič v parlamentu sprašuje poslanko Natašo Sukič / ali danes nastopate tukaj v vlogi poslanke ali uporabnice Roga

Marijan Pojbič je poslanec SdS. O njem sem pisal že večkrat, saj so njegovi #pojbicizmi tako očitni, da jih je težko preskočiti. Včeraj je na seji parlamentarne komisije za peticije, človekove pravice in enake možnosti, spraševal predsednico komisije Natašo Sukič, če v parlamentu nastopa v vlogi poslanke ali uporabnice Roga. Da, poslanec je on. In da, dejansko je to vprašanje zastavil v parlamentu.

Verjetno ni potrebno razlagati kaj je narobe z njegovim vprašanjem, kajne? Verjetno je to vsakomur jasno, zgolj Marijanu Pojbiču ni. Predvidevam, da ima Marijan težave z razumevanjem preprostih stvari in priznam, da sem moral posnetek poslušati parkrat, da sem doumel, da je dejansko Marjian Pojbič v parlamentu to spraševal predsednico komisije in da ne gre za “fake” posnetek.

No, mogoče Marijan misli, da on v parlamentu “nastopa” kot blagajnik ribiškega društva, ali pa kot podmladek klekljaric (če se slučajno ukvarja s katero od teh dveh dejavnosti, jaz sem ju uporabil zgolj kot plastičen primer) in on v parlamentu sploh ni kot poslanec.

Zanima me, kaj se mora zgoditi človeku, da zastavi takšno vprašanje? In da ga celo dvakrat ponovi. Vsekakor je kruh poslancev levega pola precej naporen, ko imajo opravka s takšnimi poslanci.

Sicer pa imam občutek, da je Marijan Pojbič dobil to vprašanje napisano, saj je iz spodnjega posnetka vidno, da ga je bral. Bravo za Marijana, kajne? Ker sicer bi jo lahko mogpče vprašal kaj napačnega, pa so to hoteli anulirati.

Marjan Pojbic
Marjan Pojbic
  1. Vprasajte Marijana, zakaj sta ga hozela lastna brata ustrelit!?

    1. Umsko zaostal vsekakor, vprašanje je le, če ga lahko tretiramo kot osebka….

Komentarji so zaprti.