rumeni jopici rumeni jopici

Rumeni jopiči bi porušili Metelkovo / rumeni jopiči v času prepovedi shodov obiskali Metelkovo

Rumeni jopiči so v času prepovedi shodov obiskali Metelkovo s transparenti, kjer je bilo zapisano “Porušimo še Metelkovo”. Ali to pomeni, da so si pripisali zasluge za rušenje Roga?? 8. februar je kulturni dan. Dan, ko si lahko ogledate muzeje in galerije brezplačno. Očitno so rumeni jopiči zgrešili dan in izbrali napačne transparente, ko so obiskali Metelkovo in so se slikali za transparenti in močno zamaskirani. Seveda jih ni odpeljala, popisala, ali oglobila policija. Oni so pač njihovi!

Rumeni jopiči so podobna frakcija kot Proud Boys v ZDA. Podpirajo vlado in med njimi so, kot je bilo razkrito v lanskem letu, podporniki neonacizma. Ker kolaborirajo s trenutno oblastjo, jim policija nič noče in tega se dobro zavedajo. Že lansko leto so se udeleževali kolesarskih protestov, kjer pa so z dvignjeno desnico pokazali svojo nrav. Ker jih ponavadi ne morejo rekrutirati dovolj, se “odločajo” za rumeni monitoring – po domače povedano se skrijejo v množico in potem fotografirajo udeležence in jih na svojih kanalih (ki jih sproti ukinjajo Facebook in Instagram) z imeni in priimki poskušajo očrniti.

Seveda za njih ne veljajo odloki, kajti oni podpirajo vlado in Janeza. Oni se lahko zbirajo. Oni se lahko tudi slikajo in to objavijo in jih ne obišče policija na domu. Če boste to storili vi, vam kazen ne uide.

Da bo povsem jasno za kaj gre, pa še tole. Včeraj so robokopi obiskali Metelkovo … Ne, ne gre za naključje. Gre za zelo dobro poznano taktiko …

rumeni jopici
rumeni jopici