Refresh

This website www.had.si/blog/2021/02/09/zvonko-cernac-mario-fafangel-ima-na-maski-logotip-serije-star-trek-in-ne-logotip-antife-ali-levice/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

zvonko cernar star trek zvonko cernar star trek

Zvonko Černač / Mario Fafangel ima na maski logotip serije Star trek in ne logotip antife ali levice

Zvonko Černač je minister brez resorja, pristojen za razvoj in EU kohezijsko politiko, ki prihaja iz kvote SdS. Očitno pa je Zvonko Černač nepoznavalec serije Star trek, saj sicer ne bi tvitnil nebuloze, ki jo je, ko je dokazal, da ne ve, da ima Mario Fafangel na maski logotip Star treka, ki nima nobene veze z antifa in levico.

Razumem, da nekateri ne poznajo logotipa Star treka. No, da sem povsem natančen, pa vendar nisem želel Zvonku razlagati tega – gre za logotip Poveljstva zvezdne flote Združene federacije planetov. Ampak del tega logotipa je zvezda, kar za desne pomeni, da gre za antifa ali pa levico .. Če se kdo sprašuje kako to poteka pri njih – če je zvezda, ali pa rdeča barva, potem je to zaprmej murgeljska zarota …

Ampak to mu ni bilo dovolj. Je nadaljeval, ker je težava v meni, ker ga nisem razumel.

Ampak Zvonko je tudi tokrat brcnil v temo

Prav žalostno je, da ministri in poslanci ne znajo poguglati, preden se osramotijo. Včasih so imeli svetovalce, ki so jim povedali kdaj biti tiho in kdaj kaj komentirati. V letu 2021 ni več tega. Komentirajo in potem upajo, da jih zaščiti vojska trolov, kot to počnejo pri Zdravkotu, ko se sramoti na tviterju – smešni so mi njegovi spin doktorji, ki mu povzročijo več škode kot koristi, vendar ga prepričujejo, da jih potrebuje.

Ne bodi Zvonko Černač, poguglaj, preden se ustreliš v koleno!

zvonko cernar star trek
zvonko cernar star trek
  1. mario fafangel ima nekaj v glavi in tudi masko na glavi,verjetno ima cernac glavo samo zato da mu drzi usesa in notri vacum da ga ne boli vrat

Komentarji so zaprti.