Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil

Zdravko Počivalšek / gostilne so lahko odprte za B2B / kako neumni so gostinci, da tega niso vedeli, kajne?

Ali ste vedeli, da so gostilne v Sloveniji lahko odprte za B2B? Ali ste vedeli, da greste lahko s sodelavci na kosilo, ker gre za B2B kosilo? Ali so lastniki gostiln, lokalov, pizzerij vedeli za to? Ali pa za to ve zgolj in samo Zdravko Počivalšek, ki so ga dobili v gostilni in je iskal izgovore in danes se še opravičuje celotni javnosti – ker mu to svetuje spin doktor, ki mu je svetoval tudi “ljudje so umirali”.

Ste lastnik gostilne in ste jo imeli ves čas 2. vala Covid-19 zaprto? Hja, napaka. Očitno temu ni bilo tako in bi lahko imeli ves čas odprto gostilno in bi v njej organizirali kosila – ampak za B2B. Karkoli že to pomeni.

V bistvu sem prepričan, da lahko vsak, ki vstopi v gostilno dokaže, da je tam zaradi B2B. Pač čaka poslovnega partnerja s katerim ima važen sestanek in bi še zraven nekaj pojedla.

Glede na to, da je večina gostiln reševala težave zaradi zaprtja s pomočjo dostave na dom, z vnaprej pripravljenimi jedmi, ki jih ljudje doma samo še pogrejejo ali pa še na kakšen drug način je bilo to kar je storil Zdravko Počivalšek največja svinjarija, ki jo je storil.

Ne, nihče mu ne sme oprostiti tega njegovega laganja. Kot mu ne bi smeli izjave – ljudje so umirali, ki pa smo jo že pozabili. Gre zgolj za žalosten poskus spina, ko so ga dobili pri laži. Namreč, lokali so zaprti. V njih ni mogoče jesti, ali pa sestankovati. Sicer ne razumem kaj so delali robokopi na Metelkovi 8. februarja.

Z drugimi besedami. Zdravko Počivalšek laže! In zavaja. Predvsem pa je pokazal svoj odnos do vseh lastnikov gostiln, lokalov … Pokazal je, da pač oni lahko vse.

Me zanima, če so ga mediji povprašali po računu. In kdo ga je plačal za njihov “zapitek” – no, Zdravko je pil samo vodo. Pa sendviče so dobili.

Žalostno in sramotno. Predvsem pa to njegovo dejanje pokaže odnos te vlade do državljanov Slovenije. Jebe se jim za nas. Mi smo zgolj kolateralna škoda.

Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil
Tarca in Ivan Gale o maskah zakaj minister Pocivalsek se ni odstopil
 1. Čista beda!

  Nova Zelandija: Minister za zdravje odstopil zaradi kršitve korona pravil (šel z družino na morje

  bbc.com/news/world-asia-53259236

  Irska: Minister za kmetijstvo odstopil zaradi kršitve korona pravil (se udeležil večerje)
  aa.com.tr/en/europe/irish-govt-minister-resigns-after-breaking-virus-rules/1949011

  Češka: Minister za zdravje odstopil zaradi kršitve korona pravil (zapuščal gostilno, ki bi morala biti zaprta)
  theguardian.com/world/2020/oct/23/czech-republic-health-minister-roman-prymula-resigns-breaching-own-covid-rules

  EU: Komisar za trgovino Hogan odstopil zaradi kršitve korona pravil (udeležil večerje po golfu)
  Hoganov citat: ”Nisem kršil nobenega zakona, vendar bi moral biti bolj dosleden”
  bbc.com/news/world-europe-53923052

  Kanada: Minister za finance odstopil zaradi kršitve korona pravil (šel na Karibe)
  irishtimes.com/news/world/covid-19-canadian-minister-resigns-after-flouting-guidelines-to-go-on-caribbean-holiday-1.4448182

  Avstralija: Minister Novega Južnega Walesa plačal 1000 AUD kazni in odstopil zaradi kršitve korona pravil (obiskal svoj vikend)
  abc.net.au/news/2020-04-10/coronavirus-nsw-minister-don-harwin-resigns-breaking-lockdown/12141532

  Anglija: svetovalec vlade za korono odstopil, ker se ni držal svojega priporočila (!!!) (se srečeval s svojim dekletom iz drugega območja)
  theguardian.com/uk-news/2020/may/05/uk-coronavirus-adviser-prof-neil-ferguson-resigns-after-breaking-lockdown-rules

Komentarji so zaprti.