aleksander rebersek aleksander rebersek

Aleksander Reberšek, NSi pokaže idilično krščansko shutterstock družino v parlamentu / Primož Siter mu odgovori

Aleksander Reberšek je poslanec NSi v parlamentu. Predstavnik tiste stranke, katere del je tudi minister Janez Cigler Kralj, ki se ga bomo zapomnili po shutterstock družinah s katerimi je prikazal idiličnost “lockdowna” v Sloveniji, vendar je video čez par ur izbrisal, ko se mu je smejala cela Slovenija. Tudi Aleksander Reberšek ima istega spin doktorja, ki mu je svetoval, da naj na glasovanju za nezaupnico vlade prikaže “slovensko shutterstock družino” kot nekaj, na kar je hudo ponosna NSi. Primož Siter mu je odgovoril in dokazal, da “krščanska” stranka nima niti osnovne veze s krščanskim naukom, ji pa prav pridejo laži in podtikanja in shutterstock fotografije slovenske družine … Sramota!

Saj je jasno, da so poslanci v parlamentu na nezaupnici s slikovnim gradivom nagovarjali svoje volivce. Tudi to, da so nagovarjali s fake fotografijami, ki sicer nimajo veze z realnostjo, ampak to je modus operandi desnih strank. Njihova laž je pač svoboda govora in ko jim predočiš resnico, potem se ne znajo več braniti, kajti nihče jih ni pripravil na to.

Je pa tokrat Primož Siter, poslanec Levice, nastavil Aleksandru Reberšku ogledalo in mu na zelo prijazen način pokazal kako nekrščanska je “krščanska” stranka, ki se hvali, kot njen minister, s shutterstock fotografijami, ki pa nimajo veze z realnostjo.

Mogoče bi Aleksandru Reberšku svetoval, da naj kdaj odstrani “plašnice” in pogleda na svet še skozi realne oči. Ne tiste iz pravljic, ali pa shutterstock baz fotografij. Ni težko, bo pa boleče.

aleksander rebersek
aleksander rebersek
pexels
pexels
  1. Lepo napisano. Samo (morda) SDS je v parlamentu bolj antikrščanska. Vsak kolikor toliko pošten človek je večji krščan od teh svetohlincev. Oni, pa krščani, he, he.

  2. Besedna zveza krščanski demokrat je oximoron.Kot lesena veja, recimo. Razen, če bo nekoč papež izvoljen na ljudskih volitvah. Torej, lažejo že v startu.

  3. Popravek, mea culpa. Napisal sem lesena veja. Prav bi bilo: železna veja. Sorry.

  4. Tale Reberšek je navaden primitivec, nevzgojen in zloben klerikalec in sramota za vse prave kristjane.

    1. stranka levica je joke, samo modrujejo, odgovornosti pa si ne upajo prevzet

Komentarji so zaprti.