Od torka dalje omejitev gibanja na obcine Od torka dalje omejitev gibanja na obcine

Uroš Urbanija je direktorju NIJZ Milanu Kreku prepovedal nastop v oddaji / to so te demokratične metode ablasti

Včeraj zvečer je Uroš Slak sporočil, da je želel v oddaji 24ur zvečer gostiti direktorja NIJZ Milana Kreka s katerim so bili že dlje časa dogovorjeni za ta termin, vendar mu je nastop prepovedal direktor Ukoma Uroš Urbanija, češ da je danes že nastopal na tiskovni konferenci. To so te demokratične metode ablasti, kajne?

Ni se zgodilo prvič. Že pred časom je prepovedal nastope predstavnikom ministrstva za zdravje, vodji vladne strokovne skupine za covid Bojani Beović in ministrici za izobraževanje Simoni Kustec

Očitno je sedaj postala praksa, da Uroš Urbanija odloča o tem kdo lahko in kdo ne sme nastopati na televiziji. Trenutna ablast si očitno tako predstavlja avtonomijo različnih funkcij in njihovo delo. Vse mora biti koordinirano, da ne pridejo v javnost podatki, ki sicer ne bi smeli.

Glede na to, da ima ta ablast neskončno velike težave s komuniciranjem, ker nimajo niti kompetentnih strokovnjakov, niti stroki ne dajo besede in je že od vsega začetka njihova komunikacija shizofrena, me takšne poteze sploh nič več ne presenečajo. To je ta nova normalnost, ko o vsem odloča par ljudi. Demokracija, kajne? Svoboda govora, kajne? Ah, kje pa. Na ablasti je SdS.

Od torka dalje omejitev gibanja na obcine