Protest v Crnomlju zgolj predvolilna akcija kaj si misli domacin o protestu Protest v Crnomlju zgolj predvolilna akcija kaj si misli domacin o protestu

Aleš Hojs bi na mejo s Hrvaško postavil še za 6.000.000 evrov rezilne žice / se bližajo volitve in je par 100.000 migrantov pred mejami

Aleš Hojs bi na mejo s Hrvaško postavil dodatnih 50 kilometrov rezilne žice, ki bi nas stala 6.000.000 evrov. Glede na prakso SDSa se očitno bližajo volitve in je potrebno zopet začeti groziti z neskončnim številom migrantov, ki čakajo pred mejo še iz prejšnjih volitev. Ali pa gre mogoče sedaj bolj za to, da si Hojs ne želi, da bi slovenski državljani hodili na Hrvaško in je za to potrebna rezilna žica?

V obdobju od 1. do 31. januarja 2021 je bilo obravnavanih 306 ilegalnih prehodov državne meje. To je realnost, ki sledi iz podatkov, ki jih objavlja Policija. In zaradi tega bi Aleš Hojs “investiral” 6.000.000 evrov za novih 50 kilometrov rezilne žice na meji s Hrvaško?!

Medtem pa državljani zbiramo denar za razne medicinske naprave, ki rešujejo življenja in ki jih država pač ne bo kupila. Ker bo raje to preložila na državljane, ki bodo pošiljali SMS sporočila, zbirali zamaške ali pa star papir.

To, da so vrata v ograji odprta, kar je sam poudaril tudi Aleš Hojs, verjetno res ni težava. In zato je potrebno postaviti dodatno rezilno žico, ker nas migranti ogrožajo. No, saj je vsakomur jasno, da ne gre za nič drugega kot za to, da bo to za nekoga “bolan posel” in SDS nas bo zopet rešila pred 100.000 in več migranti, ki so pred mejo.

Pošlji SMS – ZDRAV5 na 1919 za nakup aparature za CAR-T celično terapijo (https://limfom-levkemija.org/domov.html)

Protest v Crnomlju zgolj predvolilna akcija kaj si misli domacin o protestu