Še pred par dnevi se je minister za zdravstvo, Janez Poklukar v medijih hvalil s tem, da je cepivo Astra Zeneca varno in učinkovito in se bo tudi on sam cepil z njim. Včeraj je spremenil svoje mnenje in se odločil, da začasno zaustavijo cepljenje s cepivom Astra Zeneca v Sloveniji. Je kdo pričakoval, da se bo zgodilo kaj drugega?

Ko je par držav zaustavilo cepljenje s cepivom Astra Zeneca, se mi je zastavilo vprašanje, kdaj bo to storila tudi Slovenija. Glede na to, da je vlada polagala velike upe na to cepivo in se je odpovedala nekaterim drugim cepivom, je bil korak vlade povsem pričakovan.

Seveda so že čez par ur obvestili javnost, da se v Sloveniji začasno zaustavlja cepljenje s tem cepivom, kar posledično pomeni, da bomo na cepljenje očitno še dolgo časa čakali. Kar posledično pomeni, da bomo imeli v Sloveniji še dolgo časa razglašeno epidemijo in bo še dolgo časa vlada odločala o naših usodah, nam predpisovala policijsko uro, zapirala dejavnosti in nas imela za popolne kretene.

Priznam, nisem pričakoval, da bi šlo lahko cepljenje po planu, ker tega plana sploh ni bilo in ni nihče vedel kdaj pride na vrsto za cepljenje. In sedaj tole z Astra Zeneca je zgolj voda na njihov mlin in očitno nas čaka še eno leto v “karanteni”, s policijsko uro in zaprtimi lokali.

Še ena stvar je pomembna pri vsem tem. Težave so in bodo vedno. Če se izkaže, da gre za standardno odstopanje, potem je seme dvoma pri teoretikih zarote zasejano in sedaj bodo s polnimi jadri jadrali na tem valu. Tale poteza vlade ni ok. Še posebej, ker je stroka povedala, da ni vsebinskih razlogov za prekinitev cepljenja. Seme dvoma je zasejano in škoda bo ogromna. Tega se ne bo dalo spremeniti …

Ja, z veseljem se grem cepiti s cepivom Astra Zeneca, če me dajo na kakšen seznam …

Primož ima dovolj te koruptivne vlade @PrimozVerbi

Primož ima dovolj te koruptivne vlade @PrimozVerbic

5 Responses to Minister Janez Poklukar / Slovenija ustavlja cepljenje s cepivom Astra Zeneca

 1. Anonimno pravi:

  Had, a se reš zanašaš na to, da ko bi se vsi cepili, bo konec sranja? Ne bo ga, verjemi, nikoli več. Virus gor ali dol. Stisnili smo rep med noge, ko bi se lahko uprli, in to je to. Naša bodočnost bo taka, kot si jo očitno zaslužimo.

 2. Anonimno pravi:

  Mislim, res si sanjač, Had? Kdaj boš, ti in vsi drugi, dojel, da niso ukrepi zaradi virusa, ampak imamo t.i. virus zato, da lahko upravičujejo ukrepe. C,c,c,… Človeška neumnost je ena redkih zadev, ki nima meja.

 3. Anonimno pravi:

  Vsem sanjačem, tistim, ki še vedno verjamete, da imamo ukrepe za radi virusa, priporočam spodnji link.. Dr.Karin Rižner, virologinja in epidemiologinja, ki jo bojkotirajo vsi fašistični mediji in naša, t.i. stroka.:https://czb8.wordpress.com/2021/03/15/lep-pozdrav-iz-absurdistana/?fbclid=IwAR0XgyQpfwuMN3orebJDow7BZWBe7fgR8n1SMoEUAO6si00tdjUpnZiQMD0

 4. Vikec pravi:

  Medijski pritisk se vidi. Tole je bilo vrhunsko zrežirzno. Za vse anti cepicle, ki nimajo kančka pameti.

  Žal tako je. Mediji so naredili svoje, “socialna” omrežja služijo. Važni so kliki, oglasi.

  Pametni telefoni, neumni ljudje :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.