Včeraj se je izkazalo, da je Janez Janša lagal. Januarja, ko je trdil, da je Slovenija naročila 1.000.000 odmerkov BioNTech in Pfizer cepiv in tudi včeraj, ko je “iskal spin” s katerim bo krivdo valil na druge. Pri tem je pozabil, da je bil on v tistem času minister za zdravje in včeraj je vse njegove izjave demantiralo ministrstvo za zdravje: Za dodatno naročilo pri Pfizerju se sprva nismo odločili, ker smo računali na AstraZeneco (vir)

Z drugimi besedami: stavili so na napačnega konja in ta ni zmagal. Posledice bomo trpeli Slovenci – nekateri bodo umrli in se pridružili že več kot 4000 mrtvim zaradi Covid-19, nekateri ne bodo smeli preko meja, ker ne bodo imeli cepilnega potnega lista, spet tretji ne bodo smeli delati, ker bodo lokali zaprti in še vedno bomo imeli policijsko uro in do volitev bo šlo samo še na slabše. Saj ni nihče pričakoval kaj drugega, kajne?

Glede na to, da smo v 1. valu poslušali floskule o “reševali smo življenja”, ko je Počivalšek nabavljal servite z gumicami in ko je dobil za 10.000.000 in več ventilatorjev, ki niso uporabni od podjetja Geneplanet, da so nabavljali hitre teste, ki so povsem nezanesljivi in na podlagi njih podaljševali epidemijo in nas zapirali v občine in nas omejevali s policijsko uro, potem res ni bilo pričakovano, da ne bodo vsega zajebali pri cepivu.

Kljub temu, da so se indici o vsem tem pojavljali že januarja, da se Slovenija ni odločila za dodatno naročilo cepiv, ki bi jih lahko, je sedaj postalo jasno, da je šlo za LAŽ. In za takšno laž bi moral vsak normalen človek odstopiti. Gre za življenja ljudi! In verjetno ni verjel, da bo prišlo do težav s cepivom Astra Zeneca in posledično, da naj bi imeli težave s cepljenjem v Sloveniji.

Ampak to se je zgodilo in sedaj lahko ugotovimo, da so za Janeza življenja vredna 1.78 evra in ne 12 evrov, kolikor stane Pfizerjevo cepivo. Saj to nam je jasno, da smo zanj zgolj kolateralna škoda, kajne?

Danes pa z veseljem čakam njegove apologete, ki bodo poskusili spinati vso zgodbo. Stavim, da bo kriv ex minister za zdravje, Kučan, Soroš in Golobič. Zaprmej so oni imeli prste pri Astra Zeneci in zato Slovenci ne bodo cepljeni.

Čestitke najbolj uspešni vladi, ki je dokazala, da ne zna niti ene same preproste stvari narediti prav! Ne, ne gre zgolj za nesposobnost, gre za preračunljivost. Kako s čim manj napora priti do čim več denarja – Slovenci smo pač zgolj kolateralna škoda, ki bo plačala ta zapitek v naslednjih 15 letih.

Cepljenje

5 Responses to Janez Janša je lagal, bo tudi odstopil? / Ministrstvo za zdravje: Za dodatno naročilo pri Pfizerju se sprva nismo odločili, ker smo računali na AstraZeneco

  1. Anonimno pravi:

    Jajo bo odstopil? To še retorično vprašanje ne more biti? Zločinec ne bi odstopil, če bi ga pol Ljubljane videlo, da je umoril 20 ljudi! lepo te prosim.

  2. Anonimno pravi:

    V tem primeru bi poklical najgršega odvetnika na svetu in pripeljal avtobuse budal, ki bi protestirali pred sodiščem in vpili o krivosodju. odstopil pa twito še vseeno ne bi.

  3. Anonimno pravi:

    Had, ne nabijaj o cepljenju in nekih cepilnih potnih listih… Dokazano s cepljenjem ne zaščitiš niti lastne riti v celoti, kaj šele drugih… Si pa zelo škodiš… Še zmeraj se lahko okužiš in še zmeraj veselo trosiš seve okoli… To, da se ti ne počutiš za umret pa nima vpliva na prehajanje meja… v bistvu je še bolj škodljivo… Uvajanje nekih cepilnih potnih listov pa je v neskladju z temeljnimi listinami EU. Menda ja nismo v nekem koncentracijskem lagerju in poizkusni zajčki dr. Mengeleju…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.