Ne, tole ni šala. Jelka Godec je včeraj zatrdila, da imamo naročenih 1,8 milijona odmerkov cepiv, medtem ko je Matej Tonin kasneje zatrdil, da imamo naročenih 7 milijonov odmerkov cepiv. Razumel bi, če bi se to dogajalo v času, ko imamo dovolj cepiva in ko nihče ne bi grozil s 3. valom Covid-19. V tej situaciji pa to ni niti najmanj smešno, pove pa precej o tem kako deluje ta vlada.

Jelka Godec je sekretarka na ministrstvu za zdravje. Matej Tonin je minister in podpredsednik vlade. Očitno sami ne vedo kaj naročajo in kakšne količine. In ja, tega me je strah, kajti ravno to se je dogajalo v 1. valu, ko je vsak zase kupoval zaščitno opremo in smo dobili serviete z gumicami, nedelujoče ventilatorje, da #fakeshit hitrih testov sploh ne omenjam.

Ampak očitno je to ta silna strategija vlade, ki nam bo pomagala rešiti Covid-19 situacijo v Sloveniji, kajne? Še enkrat, čestitke tej vladi, ki niti ne ve kaj naroča in kakšne so te naročene količine!

Ko drzava sklene 30 mio vredno pogodbo s podjetjem kjer je zaposlena mati Mateja Tonina

3 Responses to Kdo laže? Jelka Godec / imamo 1,8 milijona naročenih cepiv / Matej Tonin / imamo naročenih 7 milijonov cepiv

  1. Anonimno pravi:

    ma kakšna vlada? navadna banda lopovov, nesposobnih za karkoli, razen za lopovščine. Pa še to so tako prozorni, da se njihov lopovluk vidi z aviona.

  2. Mare pravi:

    Šmenta… ni se vam izšlo s poročilom računskega sodišča, ko ste že par mesecev orgrazmirali nad korupcijo pri nabavi, zdaj pa boste šteli naročena cepiva. In tako naprej…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.