Branko Simonovič je poslanec stranke Desus. Pred časom je polnil medije, ker mu ni uspelo legalizirati črne gradnje na prvovrstnem kmetijskem zemljišču v zaledju Kopra. Prejšnji teden pa je polnil medije, ker je TV Slovenija poročala o njegovi diplomo. Branko Simonovič naj bi imel diplomo zagrebške fakultete za zunanjo trgovino, vendar tam ne razpolagajo s temi podatki. Še bolj zanimivo je bilo, ko je Branko Simonovič objavil svojo diplomo.

Branko Simonovič, ki je predložil spodnji dokument je mogoče pozabil, da leta 1978 še ni bilo računalnikov in fonta, ki je uporabljen na “njegovi diplomi” takrat še ni bilo.

V bistvu sploh ni več niti najmanj smešno vse skupaj tole … Glede na to, koliko ponarjenih dokumentov je v zadnjih letih prišlo s Trstenjakove, me ne bi čudilo …

branko simonovic diploma

branko simonovic diploma

4 Responses to Branko Simonovič / poslanec Desusa s precej čudno diplomo

 1. Anonimno pravi:

  Mater, če to niso šalabajzerji. Mislim, kaj je pogoj, da postaneš poslanec? IQ manjši od 7?

 2. YNWA pravi:

  Ta pajac še spričevala o zaključeni osnovni šoli najbrž nima …

 3. SuperSet pravi:

  Kaj pa sedaj? Izkazalo se je, da je diploma resnična. Boste rekli, da je hitro podkupil univerzo, da so mu izdali diplomo?

  Sicer ne čutim nobene povezanosti z dotičnim politikom, niti z njegovo stranko. Ampak s takimi obtožbami, brez osnove samo kažete da ste levi in desni popolnoma enako. Enkrat kritizirate, da kako so se vsi mediji spravili na mariborskega ravnatelja, sedaj pa delate popolnoma isto sami. Obtožujete, širite laži in obrekujete. In zaradi tega v Sloveniji nimamo dobrih stvari. Ker ste vsi isti, ampak istočasno verjamete, da ste nadklasa Slovencev.

  Upam, da si zamislite.

  • had pravi:

   ce bi vedel kako se je dalo v tistem casu priti do diplome, ne bi pisal neumnosti. poleg tega pa takrat ni bilo omogocen vpis na fakulteto s 3-letno izobrazbo :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.