Jelko Kacin se je spet zlagal. Včeraj je koordinator množičnega cepljenja izjavil: “Nedopustno se mi zdi, da so v Mariboru cepili člane olimpijske reprezentance, ki odhaja na Japonsko šele poleti.” Kar seveda ne drži, saj se udeleženci olimpijskih iger še niso cepili, čeprav bi bili po nacionalni strategiji uvrščeni med prednostne skupine.

Očitno Jelko Kacin nič več ne ve kaj govori, ali pa zanalašč zavaja javnost in tako skriva svojo nesposobnost, ki se je dokazala že v času, ko je bil govorec Covid-19 in sedaj, ko je koordinator množičnega cepljenja in vsak dan trosi zgolj nebuloze.

Še direktno odgovor Olimpijskega komiteja Slovenije na laž Jelka Kacina.

Jelko Kacin spet grozi Hrvaska se bo hitro znasla na rdecih listah kaj pa novo solsko leto

8 Responses to Jelko Kacin spet laže / nedopustno se mi zdi, da so v Mariboru cepili člane olimpijske reprezentance, ki odhaja na Japonsko šele poleti

 1. Anonimno pravi:

  Tudi meni se zdi to nedopustno. Ker, cepiva in stranskih učinkov ne poznamo niti približno. Kaj, če nam fantje do takrat že poškripajo?

 2. Anonimno pravi:

  Če pa jih že cepijo, naj bo vsaj fejk cepljenje, kot pri naših politikantih, recimo.

 3. Anonimno pravi:

  Samo tako, da razmislite malo. Poznamo stranske učinke čez pol leta? Ne, ker jih ne moremo in nikoli niso mogli biti preverjeni. Torej?

 4. Anonimno pravi:

  To je experimentalno cepivo, namenjeno le cepljenju v sili. Tako je to uradno!

 5. Anonimno pravi:

  Še na miših ni bilo testirano, kaj šele na človeku! Ma dajte ljudje, pamet v roke in glavo!

 6. Anonimno pravi:

  Had, cenim tvoj blog, pa evo ideja, razišči tole objavo. (na FB je prepovedana, zakaj le? Link: https://cancer.news/2021-03-01-women-injected-covid-vaccines-symptoms-breast-cancer.html
  Torej, že po nekaj dneh po cepljenju se pri ženskah pričnejo kazati znaki vnetja limfnih žlez. NASTAJANJE RAKAVIH CELIC, drugače povedano! Salt Lake City, USA!

 7. Anonimno pravi:

  dejmo še njega spravit na psihiatrijo…naj si z PV jem delata družbo…tipi so očotno zblazneli ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.