nazi.si sds domena nazi.si sds domena

Je domeno nazi.si kupila SdS, saj je preusmerjena na sds.si in je kontakt [email protected], ali pa gre za trolanje?

Nekdo je registriral domeno nazi.si in kot nosilec domene je vpisan naslov [email protected]. Prav tako je domena nazi.si preusmerjena na domeno sds.si. So v SdS dejansko kupili domeno nazi.si ali pa gre zgolj za trolanje, ki si ga je nekdo privoščil.

Cyber vojskovanje bo imeli vse večji poudarek v našem svetu. Primer “koprive” aka Alenke Jeraj so samo zametek tega kibernetičnega vojskovanja stranke SdS in tega bo vse več. Dejstvo je, da imajo v stranki SdS organizirane te stvari – sicer prej šalabajzersko, ampak jih imajo.

Sedaj, ko imam še vedno suspendan twitter račun (12 ur so napisali, sedaj je minilo že preko 36 ur), mi postaja vse bolj jasno, da bodo poskušali z diskreditacijo tudi na novem računu. V enem dnevu so mi kupili preko 300 sledilcev, da mi bodo potem lahko očitali, da si kupujem sledilce, kot poslušam že vrsto let za svoj račun @had.

Nazaj k domeni nazi.si. Sam dvomim, da bi bili v stranki SdS tako prozorni, da bi to storili. Ampak lahko gre za catch22 in so računali na to, da ne bo nihče pomislil, da so to naredili oni ravno zato, ker je preveč očitno. Po drugi strani pa sem opazil, da je tehničen kontakt drugačen kot je pri sds.si.

Jaz se bolj nagibam k temu, da gre za trolanje, ampak verjetno ne bomo nikoli izvedeli kaj je res zadaj. Sicer pa ja, to je kibernetično vojskovanje, ki mu bomo priča v naslednjih letih vse pogosteje, predvsem pa bo zaznamovalo naša življenja.

Na tem področju bi morali biti previdni, saj se takšne “šale” lahko v realnosti sprevržejo v precej bolj kočljive in strahotne situacije! 

p.s.: tudi domene naci.si, naci.tv in nazi.tv so registirane in preusmerjene na strani Nova24, itd …

nazi.si sds domena
nazi.si sds domena
  1. Mogoče bi bilo pametno, da bi Slovenci postavili oborožene stražarje pred razne umetnostne galerije, da ne bodo janšisti pokradli slik, kipov, i.p.d. , kot so nekoč delali njihovi somišljeniki.

Komentarji so zaprti.